Skeppsbron Skatt söker sommarnotarie 2020 1137 visningar0 ansökningar

Är du juriststudent och är intresserad av skatterätt? Vill du få en bättre inblick i arbetet hos Sveriges största oberoende skatterådgivare? Som sommarnotarie hos oss får du en god introduktion till arbetet som skattejurist och arbetet som konsult.

Vilka är vi?

Skeppsbron Skatt är Sveriges största oberoende skatterådgivare med ca 60 medarbetare vid våra kontor i Stockholm och i Malmö. Genom sammanslagningen med Aspia är vi nu en del av Sveriges nya marknadsledande partner för företagsnära tjänster. Vi är en fullservicerådgivare och vi hanterar alla typer av skattefrågor för både stora och små företag.

Skeppsbron Skatt lämnar kvalificerad rådgivning inom områdena svensk och internationell företagsbeskattning samt mervärdesskatt. Hos oss får du chansen att arbeta tillsammans med några av landets skickligaste och mest erfarna skatterådgivare.

Som sommarnotarie får du under ett antal veckors tid prova på rollen som skatterådgivare. Du blir en del av vår byrå där vi värdesätter kvalificerad skattejuridik och teamarbete med såväl yngre som mer seniora medarbetare. Arbetsuppgifterna varierar mycket beroende på projekt och ger dig en god inblick i det juridiska arbetet och kulturen hos oss.

Under din tid som sommarnotarie får du arbeta med såväl klientrelaterad skatterådgivning som utredningsfrågor. Du får en fadder som stöttar dig i såväl arbetet på byrån som sociala aktiviteter.

Vem är du?

Tjänsten som sommarnotarie riktar sig till dig som läst minst sex terminer på juristprogrammet. Du är intresserad av skatterätt och tycker att det är roligt att samarbeta med andra. Du brinner för att lösa problem och leverera hög kvalitet i allt du gör. För oss är dina personliga egenskaper minst lika viktiga som dina meriter.

Sista ansökningsdag är den 15 januari. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt eftersom vi rekryterar löpande. I din ansökan bör du inkludera CV, personligt brev, betyg och andra relevanta dokument. Ange gärna under vilken period under sommaren som du vill arbeta hos oss samt om du har några särskilda önskemål.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Följ oss gärna i våra sociala kanaler LinkedIn, Facebook och Instagram för de senaste uppdateringarna.

Ansökningshandlingar skickas senast den 15 januari 2020 till:

Jenny Grabinski Palmqvist
jenny.grabinski@skeppsbronskatt.se
08-522 441 00

Skeppsbron Skatt är Sveriges största oberoende skattekonsultföretag och har ca 60 medarbetare i Stockholm och Malmö. Vi är ledande experter inom svensk och internationell företagsbeskattning samt mervärdesskatt och riktar oss till företag i alla branscher. Vi är dedikerade att med högsta kvalitet tillhandahålla tydliga och användbara skatteråd till våra kunder. Skeppsbron Skatt ingår i den internationella oberoende organisationen Taxand som för närvarande omfattar över 2000 skattekonsulter i ca 60 länder. Mer information om oss finns på www.skeppsbronskatt.se

Aspia är en ledande aktör inom redovisning, lön och affärsrelaterad rådgivning med 1 450 medarbetare på drygt 70 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig. Vi tror på framgång och mest på att företagare ska få ägna sig åt det dom är bäst på. Så hjälper vi till med resten. Mer information om oss finns på www.aspia.se

 

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Skeppsbron Skatt är Sveriges största oberoende skatterådgivare med ca 60 medarbetare vid våra kontor i Stockholm och i Malmö. Genom sammanslagningen med Aspia är vi nu en del av Sveriges nya marknadsledande partner för företagsnära tjänster. Vi är en fullservicerådgivare och vi hanterar alla typer av skattefrågor för både stora och små företag.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram