Skarp Advokatbyrå söker biträdande jurist 171 visningar0 ansökningar

Skarp Advokatbyrå är en affärsjuridisk byrå med bred kompetens inom bl.a. tvistelösning, M&A, kommersiella avtal, bolagsrätt samt sjö- och transporträtt. Byrån har omgående rekryteringsbehov och söker biträdande jurist. Den vi söker har minst ett par års arbetslivserfarenhet från advokatbyrå, domstol eller både och. Vår erfarenhet är att ett genuint intresse för affärsjuridik, nyfikenhet, god analytisk förmåga, ett förtroendeingivande sätt och en stark egen drivkraft är exempel på personliga egenskaper som är bra för en framgångsrik advokatkarriär hos oss.

Som biträdande jurist på Skarp Advokatbyrå sker arbetet under handledning av advokater med mångårig erfarenhet. Med tanke på vår storlek och struktur kommer du att få arbeta nära delägare redan från start och får tidigt egen klientkontakt. Vårt arbete går ut på att tillsammans lösa klienternas juridiska problem och leverera skräddarsydda lösningar. Samarbete och erfarenhetsutbyte mellan kollegor är avgörande delar i vårt arbetssätt. Arbetsuppgifterna för dig som biträdande jurist omfattar bl.a. att företräda klienter i domstol och förhandlingar, skriva avtal, göra rättsutredningar samt att hantera kontakter med klienter, motparter, myndigheter och domstolar. Vidare sköter de biträdande juristerna flera interna sysslor och är generellt behjälpliga i byråns klientärenden.

För mer information om Skarp Advokatbyrå, se www.skarplaw.se.

Vänligen skicka in din ansökan med CV, personligt brev och relevanta betyg och intyg senast den 18 juni 2021 till info@skarplaw.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vid frågor är du välkommen att kontakta delägaren Robert Liljeson via e-post robert.liljeson@skarplaw.se eller telefon 070 575 09 33.

Dela annonsen
Skarp Advokatbyrå är en affärsjuridisk byrå med bred kompetens inom bl.a. tvistelösning, M&A, kommersiella avtal, bolagsrätt samt sjö- och transporträtt.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram