Setterwalls – Sommarnotarie 2019, Göteborg 441 visningar0 ansökningar

Till dig som är juriststudent och vill komplettera dina juridiska kunskaper med praktisk erfarenhet som sommarnotarie på Setterwalls Göteborgskontor under sommaren 2019.

Vi vill erbjuda dig som är juriststudent en möjlighet att få en värdefull inblick i arbetet på en stor affärsjuridisk byrå. Under åtta veckor engagerar vi dig i juridiskt spännande ärenden och utmaningar för att du ska få en fin grund att bygga vidare på i din väg mot att bli en skicklig och självständig jurist.

Sommaren är en härlig tid, och förutom utvecklande arbete blir du en del av hela vår verksamhet och får en inblick i flera av våra verksamhetsområden i tätt samarbete med våra engagerade biträdande jurister och partners. Varje ärende är unikt hos oss och du kommer att få arbeta varierat och brett. Som stöd under hela din anställningsperiod får du en handledare och en fadder som ger dig en yrkesmässig introduktion och vägleder dig i det löpande arbetet, för att inte tala om ett helt kontor fyllt av engagerade och skarpa kollegor som är nyfikna på att lära känna dig. Våra utbildningsinsatser och sociala aktiviteter lämpar sig väl att delta i som sommarnotarie och du får en fin möjlighet att bygga upp ett kontaktnät med våra kollegor och andra sommarnotarier.

För att du ska få bäst nytta av din tid som sommarnotarie hos oss önskar vi att du har läst ca sex terminer på juristprogrammet.

Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser fram emot att lära känna dig redan nu. Vi kallar till intervjuer löpande under hösten/vintern och vi tar gärna del av din ansökan så snart som möjligt.

Har du några frågor om hur det är att arbeta på Setterwalls, eller om tjänsten som sommarnotarie, hör gärna av dig till Lisa Bogren, på telefon 031-701 17 64.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Satsar du på oss - då satsar vi på dig! Hur har vi blivit en av Sveriges äldsta och mest välrenommerade advokatbyråer? Svaret är ganska givet. Bra medarbetare i alla funktioner som får jobba i rätt klimat, med rätt förutsättningar, med bra klienter och har rätt inställning till jobbet. Som gillar utmaningar, som älskar att jobba i team mot ett tydligt mål. Känner du igen dig? Då satsar vi gärna på dig, vilket betyder att du kan utvecklas hur långt som helst, både i din yrkesroll och som människa. Setterwalls Advokatbyrå är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer med ett väl upparbetat internationellt nätverk. Vi är ca 260 medarbetare, varav 190 jurister. Alla med ett gemensamt fokus – att våra klienters affärer ska bli mer framgångsrika.  
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram