Serendipity Legal söker jurist med fokus på M&A 74 visningar0 ansökningar

Vill du ha mycket klientkontakt, projektledaransvar och jobba med unga och snabbfotade bolag som investerar i högt tempo? Läs vidare!

Vilka är vi?
För sju år sedan bildades Serendipity Legal för att stötta Serendipity, som grundats av Saeid Esmaeilzadeh och Ashkan Pouya, och alla dess portföljbolag.

Det har bildats många nya bolag och verksamheter sedan dess och de flesta är väldigt investerings- och transaktionsinriktade, med stort behov av kvalificerad juridisk rådgivning. Vi förstärker därför nu vårt team med en jurist med fokus på M&A.

Variationen är stor bland de bolag vi jobbar med. Några exempel är startupfonden blq Invest som investerar i tidiga SaaS-bolag, det börsnoterade Sdiptech som förvärvar mer mogna verksamheter över hela Europa och Systematic Growth som bygger världsledande bolagsgrupper inom allt från veterinärmedicin till avancerade material.

Serendipity Legal ger både löpande juridisk rådgivning och hjälper till med investeringsprojekt från start till exit. Hos oss får du den perfekta blandningen av att vara bolagsjurist med en långsiktig närhet till verksamheten och att få jobba som konsult med stor omväxling i uppdrag och klienter.

Teamet består idag av tre seniora jurister med bakgrund från ledande affärsjuridiska byråer. Vi sitter i fina lokaler precis vid Stureplan och delar kontor med flera av de bolag som vi dagligen arbetar med, så du blir del av ett större sammanhang än bara oss jurister.

Vem söker vi?
Vi vill utöka teamet med en eller två personer med följande erfarenhet:

  • Jurist med minst ett års erfarenhet från affärsjuridisk byrå eller motsvarande arbetsplats, gärna med inriktning mot M&A. Du kommer att vara behjälplig i våra M&A-processer, skriva utkast på DD-rapporter, ta fram bolagsdokumentation samt granska och upprätta avtal av olika slag. Du kommer att handledas aktivt av kollegor med många års erfarenhet och snabbt kunna ta ett större ansvar än efter motsvarande tid på en advokatbyrå.
  • Jurist med 3-4 års erfarenhet från affärsjuridisk advokatbyrå med fokus på M&A. Du kommer att jobba direkt mot klient och ansvara för förhandling, avtalsarbete, projektledning och annat som på många andra arbetsplatser utförs av seniora delägare. Vi jobbar tillsammans och du kommer att stöttas av kollegor med många års erfarenhet, men det är ändå viktigt att du är självgående och bekväm med att fatta egna beslut och att ge råd utifrån dessa.

Oberoende av tidigare erfarenhet får du hos oss jobba självständigt med kvalificerade arbetsuppgifter, med hållbar arbetsbelastning och trevliga kollegor.

Ansök!
Låter det här intressant? Skulle du trivas och ha något att bidra med? Skicka i så fall ett personligt brev, betyg från juristprogrammet och CV till vår chefsjurist Edward af Sandeberg på edward@sprofessionals.se. Vi intervjuar löpande så skicka gärna din ansökan så fort den är klar.

Dela annonsen
Serendipity Legal ger både löpande juridisk rådgivning och hjälper till med investeringsprojekt från start till exit. Hos oss får du den perfekta blandningen av att vara bolagsjurist med en långsiktig närhet till verksamheten och att få jobba som konsult med stor omväxling i uppdrag och klienter.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram