Schjødt och Hamilton söker Summer Trainees 2020 482 visningar0 ansökningar

Schjødt och Hamilton går samman och skapar en av Nordens största advokatbyråer. Nu söker vi fler lagspelare som delar våra värderingar och visioner. Schjødt är en marknadsledande affärsjuridisk fullservicebyrå med kontor i Oslo, Stavanger, Bergen, Ålesund och London. Från och med den 1 januari 2020 är Hamiltons Stockholmskontor en del av Schjødts team med ca 250 jurister. Vi arbetar över kontors- och landsgränserna i team som är skräddarsydda för att uppnå bästa resultat för klienten och ärendet.

Vill du bli en av oss?
Som ju­rist­stu­dent ges du säl­lan chan­sen att tes­ta på yr­ket i prak­ti­ken – på rik­tigt. Vi har ut­for­mat en som­mar­no­ta­ri­e­tjänst där du ar­be­tar in­te­gre­rat och gränsöverskridande i team med le­dan­de af­färsju­ris­ter i på­gåen­de upp­drag och till­de­las ju­ri­dis­ka ar­bets­upp­gif­ter som bå­de är ut­ma­nan­de och va­ri­e­ran­de. Notarieperioden är sex vec­kor un­der ju­ni till au­gusti. Du får arbeta under ledning av erfarna jurister från våra olika verksamhetsområden under he­la pe­ri­o­den. Till stöd för din ut­veck­ling får du även en Associate som fad­der.

Din profil
Vi söker dig som studerat minst sex terminer på juristprogrammet när du påbörjar din sommarnotarietjänst. Relevant arbetslivserfarenhet, studier utomlands eller andra engagemang vid sidan av dina studier och goda studieresultat är meriterande. Vi lägger särskilt stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi ser framför oss att du har ett genuint intresse och engagemang för affärsjuridik samt en drivkraft och vilja att utvecklas och prestera för att nå resultat tillsammans med vårt sammansvetsade team.

Vad vi erbjuder
Du kommer att få erfarenhet av hur det är att arbeta som nyexaminerad Associate på en affärsjuridisk firma och få inblick i våra olika verksamhetsområden. Schjødt präglas av en ung, energisk och högpresterande miljö, och våra jurister kännetecknas av ett lösningsorienterat förhållningssätt till komplexa juridiska och kommersiella frågor. Hos oss blir du en del av ett mycket kompetent team som arbetar med näringslivets viktigaste transaktioner och tvister.

Ansökan
Ansök via vår hemsida genom att ladda upp CV, personligt brev, akademiska meriter och relevanta arbetsintyg. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så registrera din ansökan så snart som möjligt, dock som senast den 6 december.

För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta oss på rekrytering@hamilton.se.

Besök oss gärna på vår karriärsida, Instagram, Facebook och LinkedIn för kontinuerliga nyhetsuppdateringar.

 

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Vår verksamhet bygger på ett true partnership, där varje medarbetares kompetens och passion för sitt arbete används på bästa sätt. Våra olika verksamhetsgrupper har ett nära samarbete med varandra för att säkerställa att vi erbjuder rätt kompetens i varje uppdrag. Genom att kombinera specialistrådgivning med en service utöver det vanliga vill vi skapa långsiktiga och framgångsrika relationer med våra klienter.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram