Schjødt och Hamilton söker jurister till samtliga verksamhetsgrupper 769 visningar0 ansökningar

Schjødt och Hamilton går samman och skapar en av Nordens största advokatbyråer. Nu söker vi fler lagspelare som delar våra värderingar och visioner.

Schjødt är en marknadsledande affärsjuridisk fullservicebyrå med kontor i Oslo, Stavanger, Bergen, Ålesund och London. Från och med den 1 januari 2020 är Hamiltons Stockholmskontor en del av Schjødts team med ca 250 jurister. Vi arbetar över kontors- och landsgränserna i team som är skräddarsydda för att uppnå bästa resultat för klienten och ärendet.

Schjødt präglas av en ung, energisk och högpresterande miljö, och våra jurister kännetecknas av ett lösningsorienterat förhållningssätt till komplexa juridiska och kommersiella frågor. Hos oss blir du en del av ett mycket kompetent team som arbetar med näringslivets viktigaste transaktioner och tvister.

Vår fortsatta expansion medför att vi söker talangfulla jurister på alla senioritetsnivåer till samtliga verksamhetsområden. Våra verksamhetsområden är Arbetsrätt, Bank och finans, Corporate | M&A, Fastighet, Försäkring och finansiell reglering, Insolvens och rekonstruktion, Kapitalmarknad, Konkurrens och upphandling, TMT | IP och Tvistlösning.

Vi söker dig som har mycket goda juridiska kunskaper och stor kommersiell förståelse. Goda akademiska resultat är en förutsättning, men viktigast av allt är att du är en energisk, engagerad och en positiv lagspelare.

På Schjødt får du tidigt klientkontakt och erbjuds en brant utvecklingskurva. Vi är en inkluderande, prestigelös och social arbetsplats. Här får du möjlighet att arbeta med ledande affärsjurister i landsöverskridande team.

Ansök via vår hemsida genom att ladda upp CV, personligt brev och akademiska meriter. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. För mer information eller frågor är du välkommen att mejla till rekrytering@hamilton.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Vår verksamhet bygger på ett true partnership, där varje medarbetares kompetens och passion för sitt arbete används på bästa sätt. Våra olika verksamhetsgrupper har ett nära samarbete med varandra för att säkerställa att vi erbjuder rätt kompetens i varje uppdrag. Genom att kombinera specialistrådgivning med en service utöver det vanliga vill vi skapa långsiktiga och framgångsrika relationer med våra klienter.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram