Schjødt och Hamilton söker Front Desk Trainees 346 visningar0 ansökningar

Schjødt och Hamilton går samman och skapar en av Nordens största advokatbyråer. Nu söker vi fler lagspelare som delar våra värderingar och visioner. Schjødt är en marknadsledande affärsjuridisk fullservicebyrå med kontor i Oslo, Stavanger, Bergen, Ålesund och London. Från och med den 1 januari 2020 är Hamiltons Stockholmskontor en del av Schjødts team med ca 250 jurister. Vi arbetar över kontors- och landsgränserna i team som är skräddarsydda för att uppnå bästa resultat för klienten och ärendet.

Vill du bli en av oss?
Här ges en möj­lig­het för dig som är i bör­jan av di­na ju­ri­dik­stu­di­er och re­dan från ter­min 1 vill få prak­tisk er­fa­ren­het. Du in­går i vårt Front Desk-team och kom­mer att re­pre­sen­te­ra oss ut­åt mot kli­en­ter och and­ra be­sö­ka­re. Du spe­lar en cen­tral roll på fir­man och är i hän­del­ser­nas cent­rum då da­gar­na fylls med för­hand­ling­ar, kli­ent­mö­ten och e­vent.

Din profil
Vi söker dig som är i början av dina studier på juristprogrammet. Relevant arbetslivserfarenhet eller andra engagemang vid sidan av dina studier och goda studieresultat är meriterande. Vi lägger särskilt stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi ser framför oss att du har ett genuint intresse och engagemang för affärsjuridik samt en drivkraft och vilja att utvecklas och prestera för att nå resultat tillsammans med vårt sammansvetsade team.

Vad vi erbjuder
Du kommer att få inblick i vardagen på en ledande affärsjuridisk firma via arbete i genomsnitt en dag per vecka, parallellt med dina studier på juristprogrammet. Du kommer att ingå i ett team tillsammans med andra juriststudenter från både Stockholms och Uppsala universitet samt våra ordinarie medarbetare i Front Desk. Schjødt präglas av en ung, energisk och högpresterande miljö, och våra jurister kännetecknas av ett lösningsorienterat förhållningssätt till komplexa juridiska och kommersiella frågor. Hos oss blir du en del av ett mycket kompetent team som arbetar med näringslivets viktigaste transaktioner och tvister.

Ansökan
Ansök via vår hemsida genom att ladda upp CV, personligt brev, akademiska meriter och relevanta arbetsintyg. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så registrera din ansökan så snart som möjligt.

För mer information eller frågor är du välkommen att mejla rekrytering@hamilton.se

Besök oss gärna på vår karriärsida, Instagram, Facebook och LinkedIn för kontinuerliga nyhetsuppdateringar.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Vår verksamhet bygger på ett true partnership, där varje medarbetares kompetens och passion för sitt arbete används på bästa sätt. Våra olika verksamhetsgrupper har ett nära samarbete med varandra för att säkerställa att vi erbjuder rätt kompetens i varje uppdrag. Genom att kombinera specialistrådgivning med en service utöver det vanliga vill vi skapa långsiktiga och framgångsrika relationer med våra klienter.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram