Rekryteringsdagen Delphi Talent Day 2019 488 visningar0 ansökningar

Vill du arbeta som biträdande jurist, sommarnotarie 2020 eller uppsatspraktikant på en av Sveriges främsta byråer? Då ska du självfallet skicka in en ansökan till Delphi Talent Day – ett uppskattat rekryteringsevent som arrangeras för fjärde året i rad.

Ett trettiotal blivande jurister kommer att bjudas in till en fullspäckad dag på Delphis Stockholmskontor den 1 oktober för att träffa några av landets vassaste affärsjurister inom sina respektive områden. Du får en närmare inblick i yrket när du tillsammans med våra jurister och övriga kandidater löser ett case. Genom teambuilding och mingel kommer du att få en känsla för vår företagskultur. Dagen avslutas med en gemensam middag

Under dagen kommer du att få lära känna oss på Delphi och vi får chansen att lära känna dig. Om ömsesidigt tycke uppstår kan detta mycket väl bli ditt första besök på din framtida arbetsplats. Delphi Talent Day är din möjlighet till en tjänst på Stockholmskontoret som biträdande jurist med start januari 2020, uppsatspraktikant eller notarie sommaren 2020.

Så ansöker du till Delphi Talent Day

Går du juristprogrammet termin fem till nio, har goda studieresultat och siktet inställt på affärsjuridik ser vi fram emot din ansökan. Sista ansökningsdagen är den 9 september.

Ansökningsprocessen består av två enkla steg:

  1. Skicka in ditt CV och resultatintyg utvisande hittills avslutade kurser på juristprogrammet.
  2. Går du vidare från steg 1 blir du inbjuden att göra ett personlighets- och problemlösningstest.

Lycka till!

Praktisk information

Delphi Talent Day går av stapeln den 1 oktober 2019 ca kl. 11:00-21:00 på Delphis kontor i centrala Stockholm. En mer detaljerad agenda kommer att skickas i god tid före eventet till de deltagare som antas. Samtliga deltagare till Delphi Talent Day kommer att bekräftas efter att ansökan har stängt.

Om du blir erbjuden en plats på Delphi Talent Day, och inte bor i Stockholm med omnejd, står Delphi för eventuella rese- och boendekostnader. Notera att om du blir erbjuden en plats på Delphi Talent Day och väljer att tacka ja, är din anmälan bindande.

Om du har frågor kring Delphi Talent Day, hör gärna av dig till Karin Ellioth Olsson, HR & Talent Manager på Delphi Stockholm.

 

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Delphi är en av de främsta affärsjuridiska byråerna i Sverige. Våra medarbetare är människor med ett engagemang och med förmågor utöver det vanliga. Hos oss hittar du specialister inom affärsjuridikens alla delar och vi har kapacitet att hantera de allra största och mest komplexa ärendena. Vi har ett genuint intresse för framtiden och tänker hela tiden framåt. Det gör att vi hittar nya vägar för att lösa varje uppdrag så effektivt som möjligt. Kort sagt: Vårt intresse för framtiden gör oss till bättre jurister idag. Våra klienter finns främst i Skandinavien, Europa och Nordamerika. Vi samarbetar med advokatbyråer över hela världen och hjälper regelbundet klienter i internationella ärenden. Delphi har ca 195 medarbetare, varav 150 jurister. Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Norrköping.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram