Real Advokatbyrå söker biträdande jurister 615 visningar0 ansökningar

Om företaget

Real Advokatbyrå är en affärsjuridisk advokatbyrå med fokus på företags- och fastighets-transaktioner, kommersiell fastighets- och hyresrätt med en årlig transaktionsvolym på ca 15 miljarder kronor. Byråns medarbetare har mångårig erfarenhet av att arbeta med komplexa svenska och internationella affärsjuridiska frågeställningar inom ramen för fastighetstransaktioner, företagsförvärv, investeringar och finansieringar, men även inom allmän bolagsrätt. Real expanderar och söker ytterligare biträdande jurister.

Arbetsuppgifter

Som biträdande jurist kommer du att arbeta med stora välrenommerade svenska och internationella bolag framförallt inom fastighetsområdet. Du kommer främst att arbeta med olika typer av transaktioner och annan fastighets- och bolagsrelaterad juridik samt även aktivt delta i att bygga upp byråns expanderande verksamhet.

Du deltar även i byråns utbildningsprogram och ges stor möjlighet till individuell utveckling och fördjupning.

Vem är du?

Vi söker dig som nyligen avlagt din juristexamen och/eller suttit ting. Du har genomgående goda betyg och har ett stort intresse för transaktioner och en vilja att vara med och göra spännande affärer i högt tempo. Vi letar efter kandidater som ser sig själva som framtida delägare och som är beredda att satsa på en karriär som affärsjurist. Ett stort intresse för fastighetsjuridik är inget krav utan affären står i fokus.

Du har ett konsultativt sätt med eget driv att genomföra affärer för klientens räkning. I ditt arbete är du noggrann, proaktiv och tillmötesgående gentemot kollegor och klienter.

Byrån har både svenska och utländska uppdragsgivare varför vi ser att du behärskar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Du erbjuds

Är du den vi söker erbjuds du ett roligt och utvecklande arbete i en ung, pigg organisation med högt i tak och god stämning där du kommer att få jobba med stora transaktioner i små dedikerade team. Du kommer från start få ta mycket eget ansvar och utvecklas i din yrkesroll tillsammans med kunniga och trevliga kollegor på en advokatbyrå som karaktäriseras av professionalism och höga ambitioner. Du kommer här ges möjlighet att snabbt nå din fulla potential.

Byråns lokaler finns på Kungsgatan i centrala Stockholm.

Anställningen avser en heltidstjänst och kommer inledas med sex månaders provanställning.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Carl Svensson, 072 373 03 53, cs@realadvokatbyra.se alternativt Mikael Laag, 072 550 67 42, ml@realadvokatbyra.se

Du är varmt välkommen in med din ansökan, inklusive betyg, så snart som möjligt. Urval sker löpande.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Real Advokatbyrå är en affärsjuridisk advokatbyrå med fokus på företags- och fastighetstransaktioner, kommersiell fastighets- och hyresrätt med en årlig transaktionsvolym på ca 15 miljarder kronor. Byråns medarbetare har mångårig erfarenhet av att arbeta med komplexa svenska och internationella affärsjuridiska frågeställningar inom ramen för fastighetstransaktioner, företagsförvärv, investeringar och finansieringar, men även inom allmän bolagsrätt. Real expanderar och söker ytterligare biträdande jurister.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram