Praktik under studietiden 391 visningar0 ansökningar

Magnusson är en modern, internationell och topprankad affärsjuridisk advokatbyrå. Inom byrån finns specialister inom i stort sett samtliga affärsjuridiska områden och med erfarenhet av ett stort antal branscher. Vi är rådgivare åt såväl nationella som internationella bolag, finansiella institutioner, organisationer och myndigheter.

För mer information om Magnusson besök vår hemsida, www.magnussonlaw.com

Magnusson Advokatbyrå tar emot studenter för uppsatspraktik inom ramen för examensarbetet. Vi söker dig som läser till jur.kand/juristexamen. Vi tar även emot studenter som vill göra APU inom ramen för en specialkurs. Praktiken varar i 8-12 veckor och du får möjlighet att arbeta med affärsjuridik tillsammans med erfarna jurister. I början av praktiken går du tillsammans med din handledare igenom dina förväntningar på praktiken och tillsammans sätter ni upp gemensamma mål för din tid hos oss.

Din ansökan ska innehålla personligt brev och CV samt betyg från juristutbildningen och eventuella andra utbildningar. Ange under vilken period du är intresserad av att praktisera och om du redan nu vet inom vilket område du vill skriva din uppsats. Då en stor del av vårt arbete sker för internationella klienter ser vi gärna att du har goda kunskaper i engelska.

Vi erbjuder två praktikplatser i Stockholm per termin och en praktikplats i Göteborg per termin. Vår verksamhetsgrupp i Göteborg arbetar inom områdena fastighets-, entreprenad- och miljörätt.

Intervjuer och urval sker löpande så du är alltid välkommen med din ansökan. Viss ersättning utgår. Har du frågor är du välkommen att kontakta HR-koordinator Anna Hjelm på anna.hjelm@magnussonlaw.com.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Magnusson är en modern, internationell och topprankad affärsjuridisk byrå med 15 egna kontor i 13 länder. Inom byrån finns specialister inom i stort sett samtliga affärsjuridiska områden och med erfarenhet av de flesta branscher. Vi är rådgivare åt såväl nationella som internationella bolag, finansiella institutioner, organisationer och myndigheter.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram