Praktik 728 visningar0 ansökningar

Advantage Juristbyrå erbjuder löpande praktikplats för juridikstudenter. Advantage Juristbyrå är en allmän praktiserande Juristbyrå med inriktning bland annat mot affärsjuridik, fastighetsrätt, familjerätt samt tvistelösning.

Som praktikant hos oss kommer Du som student att få inblick i hur det kan vara att arbeta på en juristbyrå och vilka arbetsuppgifter som finns. I praktiken ingår att ta del av alla på juristfirman förekommande arbetsuppgifter. Under praktikperioden kommer Du således att sysselsätta Dig såväl med administrativa göromål som med kvalificerat juridiskt arbete.

Som exempel på arbetsuppgifter kan nämnas upprättande av brev till klienter och motparter, upprättande av diverse inlagor till domstolar och myndigheter samt rättsutredningar. Du kommer även att ges tillfälle till att närvara vid klientbesök och domstolsförhandlingar.

Vi söker dig som är glad, positiv och serviceinriktad, våra klienter är vana vid att vi alltid är tillgängliga och erbjuder personlig service.

Skicka ett personligt brev och CV till praktik@advantagejuristbyra.se. Skriv också några rader om dina juridiska intresseområden och tidigare arbetslivserfarenheter.

 

 

Med vänliga hälsningar

 

Advantage Juristbyrå

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Advantage juristbyrå är en modern och nytänkande juristbyrå. Vi ger tips och råd, vägleder och företräder vid olika förhandlingar. Vi tillhandahåller tjänster inom flera rättsområden såsom familjerätt, avtalsrätt, asyl- och utlänningsrätt samt affärsjuridik. Det går även att anlita oss för rådgivning, granskning och upprättande av avtal och vid övriga ärenden såsom vid fastighetsköp, hyresavtal, etc.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram