Paralegal sökes till DNB Sverige 823 visningar0 ansökningar

DNB Bank ASA, filial Sverige söker ny paralegal till sitt Stockholmskontor. Vi söker dig som går termin 5 eller 6 till hösten 2019.

Som paralegal får man arbeta med både juridiskt arbete och praktiska kontorssysslor. Arbetet är flexibelt och omfattar ca 16 timmar i veckan. Tjänsten tillsätts efter sommaren och ansökan skickas senast den 26 april 2019 till vår paralegal Elisabeth på elisabeth.zhou@dnb.se. Inkludera ett personligt brev, CV och ladok-utdrag.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Elisabeth, tel. 070 883 97 84.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen

DNB

DNB är Norges största bank och har samtidigt bred internationell närvaro. Inom sektorerna energi, shipping och fiske har koncernen en globalt ledande kompetens. Koncernen är en av de ledande nordiska aktörerna inom bank, finans och försäkring. I Sverige har vi bedrivit bankverksamhet sedan 1995, och idag är flera av DNBs verksamhetsområden representerade på denna marknad; DNB Bank, DNB Finans, DNB Markets, DNB Asset Management samt Autolease. Vi arbetar cirka 350 personer på DNB i Sverige, fördelat på kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer om oss på www.dnb.se  
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram