Office Assistant (extrajobb för juriststudent) 216 visningar0 ansökningar

Till vårt kontor på Norrlandsgatan 15 i Stockholm söker vi dig som brinner för service och administration och vill jobba extra som Office Assistant.

Beskrivning av tjänsten

Tjänsten innebär extraarbete vid behov under höst, vinter och vår (ca 1 dag/vecka) med varierande arbetstider under vardagar mellan kl.07.30-20.00. Under några av sommarveckorna är arbetet på heltid (7,5h/dag, mån-fre). Tillträde så snart som möjligt.

Som Office Assistant kommer du tillsammans med dina kollegor inom Facility Management att hantera varierande arbetsuppgifter med fokus på att ge ett kvalitativt bemötande gentemot såväl externa besökare som kollegor på kontoret. Du kommer dessutom att assistera dina kollegor inom andra avdelningar med diverse administrativa uppgifter.

Exempel på arbetsuppgifter:

– hantera telefonväxel och annan teknisk utrustning vid exempelvis videosamtal och presentationsteknik i mötesrum

– ta emot besökare och förbereda i våra mötesrum med förtäring, dryck och kontorsmaterial

– cateringbeställningar, interna och externa

– hantera bokningar och beställningar gällande resor, material mm.

– posthantering, skicka bud och rekommenderade brev

– säkerställa att våra lokaler är trevliga, rena och inbjudande samt iordningställande av arbetsplatser och övriga lokaler

– assistera jurister och övriga inom support-funktioner med diverse administrativa uppgifter

– kontakt med hyresvärd och leverantörer

Din profil

Vi söker dig som gillar att arbeta med service, har en känsla för detaljer med ett öga för det lilla extra då vi strävar efter att överträffa våra klienters förväntan. För att du ska trivas i rollen tror vi att du är en problemlösare och har förståelse för att dagens agenda är dynamisk och hela tiden under förändring. Det är stundtals ett högt tempo och ofta kort framförhållning och därför är det viktigt att du trivs med att arbeta i en omväxlande miljö samt att du är noggrann och strukturerad. Då rollen innebär att arbeta nära dina kollegor inom Facility Management och olika verksamhetsgrupper behöver du också ha lätt för samarbete.

Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska. Krav är att du har mycket god IT-vana och kunskap i Office-paketet.

Ansök

Ansök genom att skicka in CV, personligt brev och betyg från juristprogrammet samt i övrigt relevanta intyg/betyg. Sista ansökningsdag är den 31 oktober.

Hanteringen av ansökningar och intervjuer kommer att ske löpande och vi ser fram mot att få dina handlingar så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Sandra Bråborg, HR Officer
08-506 320 00
sandra.braborg@twobirds.com

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Bird & Bird har ett strategiskt fokus på teknik- och IP-intensiva branscher. Vi är en av de ledande advokatbyråerna i världen inom IT-, telekom-, media-, energi-, och flygbranscherna. Bland våra klienter finns flera av världens idag mest innovativa företag. Med 29 kontor i 20 länder är den internationella dimensionen en del av vardagen, oavsett om du som medarbetare finns i Stockholm, Hong Kong eller London så präglas vi av samma företagskultur.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram