Nyutexaminerade jurister till Bank & Finans 422 visningar0 ansökningar

Som en av Sveriges största affärsjuridiska rådgivare med drygt 100 medarbetare erbjuder Hamilton ett brett utbud av affärsjuridiska tjänster till både svenska och internationella klienter. Vår vision är att vara den högst ansedda och mest eftertraktade affärsjuridiska rådgivaren och arbetsgivaren i Sverige.

Vill du bli en av oss?
Sedan sammanslagningen med Ashursts stockholmskontor i fjol har Hamilton lyckats etablera sig i toppskiktet av de affärsjuridiska rådgivarna i Sverige. Firman har en av landets starkaste Bank & Finans-grupper som utgörs av jurister som är specialiserade inom finansieringstransaktioner respektive finansmarknadsfrågor. Vi ser en fortsatt stark efterfrågan och behöver därmed förstärka dessa team med ytterligare biträdande jurister med start omgående.

Transaktionsteamet biträder löpande stora och medelstora, svenska och internationella företag, banker och private equity-fonder. Teamet biträder sina klienter med juridisk rådgivning i samband med finansieringar av olika slag i deras viktigaste affärer. Vidare biträder även Hamiltons finansmarknadsteam stora och medelstora, svenska och internationella företag som tillhandahåller finansiella tjänster i Sverige, främst inom försäkrings-, fond- och betaltjänstsektorn. Vi är ett sammansvetsat team med mycket energi och högt i tak. Vi arbetar nära varandra i spännande och komplexa projekt. Hos oss kommer du att få eget ansvar tidigt och därmed möjlighet att utvecklas i snabb takt genom ett nära samarbete med kunniga, dedikerade och engagerade kollegor.

Din profil
Vi söker dig som är nyutexaminerad med svensk juristexamen med mycket goda studieresultat eller dig som precis har avslutat eller är i slutskedet av din notarietjänstgöring. Det är meriterande om du har studerat utomlands, arbetat extra och/eller engagerat dig i föreningar vid sidan av studierna. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi söker dig som delar Hamiltons vision, värderingar och som vill ingå i ett sammansvetsat team med höga ambitioner. För att bli framgångsrik hos oss ser vi att du har ett genuint intresse och engagemang för affärsjuridik. Du har en stor drivkraft och vilja att utvecklas och lära av dina kollegor, samtidigt som du vill dela med dig av dina erfarenheter och kunskaper. Vidare ser vi att du är målinriktad och alltid siktar på att leverera resultat av högsta kvalitet i en högpresterande miljö, du har även ett ödmjukt förhållningssätt till dina kollegor och är en inspirerande lagspelare. Du känner stort ansvar för dina och teamets arbetsuppgifter, arbetar dedikerat och har en hög initiativ- och problemlösningsförmåga. Vidare ser vi även att du obehindrat kan uttrycka dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska.

Vad vi erbjuder
Hamilton tillhör de ledande affärsjuridiska firmorna i Sverige. Hos oss får du tillgång till ledande, branschkunniga specialister och ett omfattande kontaktnät som ger dig goda förutsättningar att lyckas inom affärsjuridik. Vi arbetar med spännande och komplexa uppdrag som innebär dagliga utmaningar där du ges möjlighet att bygga din kompetens. Du kommer även ingå i Hamilton Excellence, firmans karriär- och kompetensutvecklingsprogram, samt ett mentorskap som ger dig goda förutsättningar för en professionell karriärutveckling. Sammantaget bidrar det till en kunskapsintensiv, utmanande och inspirerande arbetsplats. Om du siktar högt så har du alla möjligheter att lyckas hos oss!

Ansökan          
Välkommen med din ansökan som ska innehålla CV, personligt brev, akademiska meriter och relevanta arbetsintyg. Urval och intervjuer sker löpande, registrera därför din ansökan så snart som möjligt.

För mer information är du välkommen att kontakta vår Talent & Organisation Manager, Irini Ångnell, på telefon 08-505 501 68 eller email irini.angnell@hamilton.se

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Vår verksamhet bygger på ett true partnership, där varje medarbetares kompetens och passion för sitt arbete används på bästa sätt. Våra olika verksamhetsgrupper har ett nära samarbete med varandra för att säkerställa att vi erbjuder rätt kompetens i varje uppdrag. Genom att kombinera specialistrådgivning med en service utöver det vanliga vill vi skapa långsiktiga och framgångsrika relationer med våra klienter.
Lär känna oss
Fler annonser från Hamilton

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram