Nyutexaminerade jurister med start i februari och september 2022 208 visningar0 ansökningar

Hannes Snellman is a top-tier Nordic law firm with 350 outstanding lawyers and other professionals based in Finland and Sweden. We advise leading international and local corporations across all business sectors. In addition to unique assignments, we offer our employees an opportunity to work with sharp-minded professionals in an atmosphere of inclusiveness. Our employees have different backgrounds and personalities, but we all share the same values: a commitment to provide high-quality services and a passion for what we do. We encourage independent thinking and take great pride in the professionalism of our teams and individuals. Today’s successful recruits are tomorrow’s firm.

Har du tagit eller är på väg att ta juristexamen och är redo att ge dig in i affärsjuridikens värld? Vill du arbeta på en modern arbetsplats med bra gemenskap och högt engagemang? Som biträdande jurist på Hannes Snellman får du en unik möjlighet att starta och utveckla din karriär på en av de mest framstående affärsjuridiska byråerna i Norden.

Vad erbjuder vi?

Our People är nyckeln till vår framgång. Som biträdande jurist hos oss får du arbeta med spännande och utmanande uppdrag för våra svenska, nordiska och internationella klienter. Du arbetar projektbaserat i skräddarsydda team som ofta består av kollegor från olika arbetsgrupper för att skapa en optimal mix av erfarenhet och områdesexpertis. Resultatet blir, utöver bästa möjliga service för våra klienter, en inspirerande miljö där vi delar kunskap och lär oss av varandra. Av samma anledning har vi även ett nära samarbete med våra kollegor i Helsingfors.

Vi uppmanar alla våra kollegor att ta Ownership för sin egen utveckling och stöttar detta genom vårt interna utbildningsprogram, Hannes Academy, som ger dig viktiga verktyg i din professionella och personliga utveckling. Genom Hannes Academy introduceras du som ny biträdande jurist för hur vi arbetar med varandra och våra klienter, och får möjlighet att lära dig mer om våra olika verksamhetsområden. Du får även löpande inblick i andra aktuella ämnen inom juridiken vilket ger dig ytterligare kunskaper och färdigheter som hjälper dig i ditt arbete.

På Hannes Snellman är alla en del av teamet från dag ett. Vi är One Firm och för att optimera vårt samarbete sitter vi tillsammans i kontorslandskap vilket bidrar till ett öppet klimat och en härlig stämning. Gemenskap och samarbete är viktigt för oss och vanligtvis arrangerar vi många sociala aktiviteter. Under pandemin håller vi kontakten med varandra genom digitala aktiviteter som går att delta på både hemifrån och på kontoret.

Vem söker vi?

Till februari och september 2022 söker vi nyutexaminerade jurister med höga ambitioner och en passion för juridik och affärer. För att trivas hos oss ser vi att du delar våra värderingar och är en prestigelös lagspelare med en positiv och professionell attityd. Du har mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska och har med fördel erfarenhet från utlandsstudier, examen i ekonomi eller tingsmeritering.

Om du är särskilt intresserad av ett eller flera affärsområden får du gärna ange det i din ansökan.

När och hur ansöker du?

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev, betyg och relevanta intyg redan idag. Intervjuer och urval sker löpande.

Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du mer än välkommen att kontakta Annie Tillmo, HR Business Specialist, på annie.tillmo@hannessnellman.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela annonsen

Hannes Snellman är en ledande nordisk advokatbyrå med 300 jurister och andra medarbetare i Finland och Sverige. Vi arbetar med internationella och lokala klienter i alla branscher. Vi har kompetensen och kapaciteten för att kunna hantera alla juridiska utmaningar för företag som utvecklar, förvärvar, finansierar och skyddar tillgångar eller när en tvist uppstår. Sedan starten 1909 har vi erbjudit våra klienter den bästa kundupplevelsen.

Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram