Nu söker vi fler talanger till vår studentpool 2190 visningar0 ansökningar

Har du läst minst två terminer på juristprogrammet i Stockholm eller Uppsala, brinner för service och vill få en möjlighet att prova på byrålivet? Vad kul, då kan vi erbjuda dig en möjlighet att arbeta extra på en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer! Att arbeta extra hos oss är en fantastisk möjlighet att få in en fot i vår verksamhet. Som studentanställd arbetar du i vår reception och konferens och blir en viktig del i vår organisation.

Om tjänsten

Som anställt i vår studentpool har du ett återkommande eftermiddagspass i veckan med start kl. 15:40 till 20. Övriga pass bokar du upp dig på beroende på din tillgänglighet, vi ser dock gärna att du är flexibel och har möjlighet att arbeta minst ytterligare ett pass i veckan. Vårt behov kan sträcka sig över förmiddagar, heldagar samt kvällsevent som vi anordnar på vårt kontor.

Arbetsuppgifterna är blandade och innebär bland annat att ta emot besökare och förbereda konferensrum, sköta växeln och hålla rent och snyggt i allmänna utrymmen. Utöver detta kommer du även att arbeta med olika administrativa uppgifter och vara en allmän support på kontoret.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har läst minst två terminer på juristprogrammet i Stockholm eller Uppsala. Som person är du serviceminded, prestigelös och lösningsorienterad. Du drivs av att alltid vilja överträffa både våra medarbetares och kunders förväntningar i varje kontakt.

Vad erbjuder vi dig?

Vår reception och konferens är en central del i vår verksamhet och vi är stolta över att våra kollegor alltid ger service i världsklass. Självklart vill vi även att alla våra studentanställda ska känna sig som en central del av Cederquist och därför lägger vi stor vikt vid att alla ska trivas och känna sig som en i gänget. Vår speciella ”Cederquist-anda” skapas under ett tak i centrala Stockholm, vilket uppmuntrar och stimulerar erfarenhetsutbyten, samarbete, personlig utveckling samt naturligtvis trivsel som innebär att vi samtidigt har kul när vi är på jobbet. Hos oss blir du snabbt en i laget istället för en i mängden. Du kommer att märka att våra kärnvärden, kvalitet, lyhördhet, passion och hållbarhet präglar vår kultur och allt vi gör.

Är du vår framtida kollega?

I din ansökan vill vi gärna ha CV, personligt brev och betyg från juristprogrammet. Skicka in din ansökan redan idag! Intervjuer kommer att ske löpande. Ansök via knappen nedan.

Har du frågor kontakta HR-Specialist Deirdre Net, +46 8 522 066 57 eller deirdre.net@cederquist.se.

Dela annonsen
Cederquist är en av Sveriges främsta affärsjuridiska byråer. Vi är 95 jurister under ett och samma tak i centrala Stockholm som med våra specialistkunskaper tillsammans erbjuder kompetens inom alla affärsjuridiska områden. Cederquist jobbar i en modern struktur med ett starkt klientfokus och ett proaktivt och dynamiskt förhållningssätt till affärerna och marknaden.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram