Notariemeriterad jurist sökes 252 visningar0 ansökningar

Skarp Stockholm Advokatbyrå är en affärsjuridisk byrå med bred kompetens inom bl.a. tvistlösning, M&A, kommersiella avtal, bolagsrätt samt sjö- och transporträtt. Byrån har ett omgående rekryteringsbehov och vi söker därför en affärsjuridiskt intresserad jurist som är notariemeriterad eller har yrkeserfarenhet från advokatbyrå.

Som biträdande jurist på Skarp Stockholm Advokatbyrå sker arbetet under handledning av advokater med mångårig erfarenhet. Arbetet går ut på att tillsammans med övriga jurister lösa klienternas juridiska problem. Arbetsuppgifterna omfattar bl.a. att göra rättsutredningar, skriva avtal och vara rättegångsombud i tvister samt att sköta kontakter med klienter, motparter, myndigheter och domstolar. Vidare sköter biträdande juristen flera interna sysslor och är generellt behjälplig i byråns klientärenden.

För mer information om Skarp Stockholm Advokatbyrå, se www.skarplaw.se.

Vänligen skicka in ansökan med CV senast den 15 februari 2019 till info@skarplaw.se. Frågor kan ställas till delägaren Robert Liljeson (robert.liljeson@skarplaw.se eller 070 575 09 33).

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Skarp Stockholm Advokatbyrå är en affärsjuridisk byrå med bred kompetens inom bl.a. tvistlösning, kommersiella avtal, bolagsrätt samt sjö- och transporträtt.
Lär känna oss
Fler annonser från Skarp Stockholm Advokatbyrå

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram