Mark- & Miljörättsbyrån söker en senior jurist 417 visningar0 ansökningar

Arbetsbeskrivning:
Mark- & Miljörättsbyrån behöver förstärka sin organisation med ytterligare en senior jurist. Som senior jurist kommer du att arbeta med såväl större som mindre klienter som byrån företräder. Du kommer främst att arbeta med hantering av olika typer av mark- och miljörättsliga mål och ärenden, samt i övrigt medverka till att utveckla byråns verksamhet.

 

Vem är du:
   
Vi söker dig som har en jur. kand. eller juristexamen och några års relevant yrkeserfarenhet inom mark- och miljöjuridik från advokatbyrå, bolag, domstol eller myndighet. Du har hög social kompetens, förmåga att bygga förtroende och ett genuint intresse för miljörätt, plan- och byggrätt samt fastighetsrätt. Du har ett självständigt arbetssätt och motiveras av att arbeta med kvalificerade frågor i en miljö som präglas av laganda och högt i tak. Du drivs vidare av att utveckla din egen och andras juridiska kompetens. Andra viktiga egenskaper är att du är prestigelös, noggrann, effektiv och har en stark drivkraft att leverera hög kvalitet. Det värdesätts om du är ansvarstagande, tar initiativ samt är affärs- och lösningsfokuserad. Tingsmeritering alternativt tjänstgöring vid mark- och miljödomstol är meriterande. I övrigt kommer stor vikt att fästas vid personlig lämplighet.

 

Du erbjuds:
Vi erbjuder dig ett roligt och utvecklande arbete hos en arbetsgivare med högt i tak och god stämning. Hos oss kommer du att få arbeta med komplexa mål och ärenden och du kommer snabbt att få ta mycket eget ansvar och utvecklas i din yrkesroll. Tjänsten avser placering på vårt huvudkontor i Göteborg, som ligger i trevliga kontorslokaler på Kungsgatan 56. Mark- & Miljörättsbyrån tillämpar förmånliga arbetsvillkor och strävar efter 40 timmars arbetsveckor. Anställningen avser en heltidstjänst och kommer att inledas med sex månaders provanställning.

 

Start:
 Enligt överenskommelse.

 

Lön: Enligt överenskommelse.

 

Sista ansökningsdag:
 Snarast. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi emotser din ansökan
så snart som möjligt bestående av personligt brev, CV, betyg samt eventuella
intyg. Ansökan ska skickas till rekrytering@mmbyran.se.

 

Område: Göteborg, Västra Götalands län, Sverige.

 

Anställning: Tillsvidareanställning, heltid.

 

Kontakt: För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verkställande direktör
Giedre Jirvell, 031-385 98 00.
Dela annonsen
Mark- & Miljörättsbyrån är en fullservicebyrå inom mark- och miljöjuridik. Vi är specialister på miljörätt och därtill knutna rättsområden såsom vattenrätt, energirätt, fastighetsrätt samt plan- och byggrätt. Vår verksamhet riktar sig till näringslivet, statliga och kommunala organ, organisationer och enskilda personer. Uppdragen avser huvudsakligen tillstånds- och tillsynsärenden samt tvistelösningar. Mark- & Miljörättsbyrån arbetar rikstäckande och företräder klienter i hela landet. Mark- & Miljörättsbyrån kommer att ansöka om inträde i Advokatsamfundet under första halvåret 2017. 
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram