M&A jurist till Linklaters i Stockholm sökes 152 visningar0 ansökningar

Om oss

Linklaters är en internationell affärsjuridisk advokatbyrå och med 30 kontor runtom i världen har vi lokal närvaro i alla globala affärs- och finanscentra och kan därigenom leverera en unik one-stop-shop service till våra klienter. Linklaters är den enda ledande globala advokatbyrån med lokal närvaro i Norden och vi har världsledande företag, PE-hus, fonder, finansiella institutioner och banker som återkommande klienter. Läs mer om Linklaters på www.linklaters.com.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en skicklig private M&A jurist med några års erfarenhet, som är intresserad av att arbeta i en snabbrörlig, internationell transaktionsgrupp. Du kommer arbeta med globala och lokala klienter i ett brett spann av privata M&A transaktioner fokuserade på kommersiella fastigheter. Som biträdande jurist hos Linklaters kommer du att arbeta med transaktionsjuridik i en stimulerande miljö med stor klientexponering och mycket eget ansvar, och du kommer regelbundet att arbeta tillsammans med kollegor från våra andra verksamhetsgrupper och kontor, då vårt M&A RE team huvudsakligen arbetar med internationella PE-hus, fonder, och nordiska institutioner som klienter.

Vem är du?

Vi söker dig med svensk juristexamen som har 2–4 års relevant erfarenhet från advokatbyrå med fokus på privat M&A och transaktioner (dock behöver du ej ha tidigare erfarenhet av specifikt fastighetstransaktioner). Vi ser gärna att du har ett starkt intresse för affärsjuridik med en vilja att utveckla din kommersiella förståelse för transaktioner och är redo att ta din karriär till nästa steg. Som en del av vårt M&A RE team kommer du att få arbete nära våra klienter och få ett stort projektledningsansvar. Då majoriteten av vårt dagliga arbete sker på engelska krävs att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

För att trivas hos oss ser vi gärna att du är en positiv och öppen person som är intresserad av att dela med dig av din kunskap och bidra till verksamhetens utveckling.

Vårt erbjudande

Du erbjuds en intressant tjänst på en internationell advokatbyrå med stora möjligheter till såväl professionell som personlig utveckling och härliga kollegor. Vi är en innovativ byrå och det finns möjligheter att utvecklas och engagera sig inom legal tech, ESG, och CSR m.m. Vi erbjuder en arbetsplats som värnar om Diversity & Inclusion, agile working och feedback.

Linklaters erbjuder generösa anställningsförmåner och det finns goda möjligheter till secondment på något av våra kontor runtom i världen eller hos någon av våra klienter. Vidare har vi ett brett utbud av globala utbildningar som alla biträdande jurister deltar på, vilket kommer ge dig möjlighet att snabbt lära känna kollegor från andra kontor och bygga upp ett internationellt nätverk.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Eleonore Häger, Head of HR Sweden via eleonore.hager@linklaters.com

Tillträde är enligt överenskommelse så du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

 

Technical Skills:

This list of duties and responsibilities above is not exhaustive.  It is intended to describe the general content of, and requirements for, the performance of this job. As such, the role may also include the undertaking of additional tasks as required.

Dela annonsen
Linklaters lämnar juridiska råd till världens ledande företag, finansiella institutioner och organisationer. Med 30 kontor i alla stora affärs- och finanscentra levererar Linklaters en unik service till klienter i hela världen. Linklaters är den enda ledande globala advokatbyrån med lokal närvaro i Norden.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram