Lönnquist & Co Advokatbyrå söker yngre advokater i Sverige 662 visningar0 ansökningar

Om advokatbyrån

Advokatbyrån är inriktad på affärstvister mellan företag, kommersiell hyresjuridik samt bolagsrätt. Kontoret ligger centralt i Stockholm och har kontorsgemenskap med fem advokater och biträdande jurister.

Nu växer byrån och avser att expandera till andra orter i Sverige. Byrån söker därför ytterligare advokater.

Om dig

Du är en skicklig jurist som har lätt att uttrycka dig i tal och skrift. Du är självgående, noggrann samt har lätt att få goda relationer med klienter och medarbetare. Du bör även ha ett intresse av att utveckla och driva en verksamhet eftersom du kommer spela en nyckelroll i byråns fortsatta utveckling.

Arbete på din hemort m m

Tjänsten innebär att du kommer arbeta på din hemort var som helst i Sverige. Du kommer ha tät kontakt med kontoret i Stockholm och advokatbyrån hjälper dig att starta ett mottagningskontor på din ort. Du kommer även ha en arbetsplats på kontoret i Stockholm som du disponerar när du behöver. Du får därmed både hemorten och Stockholm som upptagningsområden.

Kvalifikationer

Tingstjänstgöring och erfarenhet av advokatbyråns rättsområden är meriterande.

Ansökan

Tjänsten är på heltid. Tillträdesdag enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev till advokat@lonnquist.se. Ansökningarna behandlas löpande, ansök gärna så snart som möjligt och senast den 15 maj 2019. För ytterligare upplysningar kontakta advokat Anders Lönnquist, tel 08-660 93 60, eller per nämnda e-post. Mer information om byrån finns på www.lonnquist.se.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Lönnquist & Co Advokatbyrå är en oberoende advokatbyrå med gedigen erfarenhet inriktad på att ge kvalificerat biträde inom svensk affärsjuridik, särskilt tvister mellan företag och kommersiell hyresjuridik. Advokatbyrån har också mycket väl fungerande samarbete med advokatbyråer utomlands.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram