Lönnquist & Co Advokatbyrå söker en juriststudent 632 visningar0 ansökningar

Om advokatbyrån

Advokatbyrån är inriktad på affärstvister mellan företag, kommersiell hyresjuridik samt bolagsrätt.  Byrån har kontorsgemenskap med fem advokater och biträdande jurister. Kontoret ligger mycket centralt i Stockholm.

Arbetsuppgifter m m 

Arbetsuppgifterna kommer i huvudsak bestå i att göra rättsutredningar, upprätta utkast på inlagor till domstol i tvistemål, föra protokoll vid klientmöten samt medverka i övrig handläggning av ärenden. Arbetet ger dig en god inblick hur det är att arbeta som advokat inom affärsjuridik. Du kommer att få kvalificerad handledning. Arbetet är tänkt att utföras vid sidan av studierna.

Kvalifikationer

Du studerar på juristprogrammet och har läst processrätt.

Arbetstid m m

Arbetstiden beräknas bli ca tio timmar per vecka och är flexibel. Du får goda lönevillkor.

Ansökan m m

Tillträdesdag enligt överenskommelse. Skicka gärna ansökan med CV så snart som möjligt till advokat@lonnquist.se. För ytterligare upplysningar går det bra att kontakta advokat Anders Lönnquist, tel 08-660 93 60, eller per nämnda e-post. Mer information finns på www.lonnquist.se

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Lönnquist & Co Advokatbyrå är en oberoende advokatbyrå med gedigen erfarenhet inriktad på att ge kvalificerat biträde inom svensk affärsjuridik, särskilt tvister mellan företag och kommersiell hyresjuridik. Advokatbyrån har också mycket väl fungerande samarbete med advokatbyråer utomlands.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram