Linklaters söker nyexaminerade jurister med start september 2021 364 visningar0 ansökningar

Vill du vara en del av the Magic Circle?

På Linklaters är vi våra klienters tillförlitliga och innovativa rådgivare. Våra styrkor är samarbete över olika juridiska arbetsområden i hela världen. Vi är en innovativ byrå som alltid är villiga att lära oss mer och dela med oss av kunskap. Bli en del av oss och upptäck en karriär inom affärsjuridik där möjligheterna att utvecklas tillsammans är oändliga!

Vi erbjuder

Du kommer att få arbeta med några av världens största företag i deras mest komplexa transaktioner. Tillsammans med härliga kollegor, både i Stockholm och på Linklaters övriga kontor i världen, kommer du få ta del av vårt gedigna utbildningspaket och få tillgång till ett stort nätverk samt lära dig av ledande experter inom alla juridiska områden. Du kommer även att:

  • rotera i tre olika arbetsgrupper under ditt första år
  • coachas och vägledas av erfarna mentorer
  • få en unik inblick i olika rättsområden
  • få ta del av vårt globala och anpassade utbildningsprogram som sträcker sig över hela din karriär
  • få möjlighet att göra secondments, på andra Linklaterskontor eller hos klienter

Vem är du?

Vi söker dig som tagit din juristexamen eller fullgjort din tingsnotarietjänst vid preliminärt startdatum 6 september 2021. Du har höga akademiska kvalifikationer och goda kunskaper i svenska och engelska. Du är även noggrann, strukturerad, ambitiös och kan arbeta självständigt såväl som i projekt med andra.

Bli en del av vårt team

Vi rekryterar löpande och vill träffa dig så snart som möjligt – så vänta inte med din ansökan! Ansök genom att maila oss på stockholmrecruitment@linklaters.com Bifoga CV, personligt brev, gymnasiebetyg, betyg från din juridiska utbildning samt övriga betyg/intyg som du vill inkludera i din ansökan. Märk ansökan ”Junior Associate september 2021”. Om du har några frågor gällande tjänsten eller vill veta mer om oss är du välkommen att kontakta oss i HR-teamet, Eleonore och Annika, via mailadressen ovan. Vi ser fram emot din ansökan!

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Linklaters lämnar juridiska råd till världens ledande företag, finansiella institutioner och organisationer. Med 30 kontor i alla stora affärs- och finanscentra levererar Linklaters en unik service till klienter i hela världen. Linklaters är den enda ledande globala advokatbyrån med lokal närvaro i Norden.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram