Lindwall Law Group Advokat söker sommarnotarie 98 visningar0 ansökningar

Lindwall Law Group är en affärsjuridisk advokatbyrå med lång erfarenhet av klienter inom handel och tjänstesektorn. Vi har en stor passion för affärer och erbjuder våra klienter juridiska tjänster av högsta kvalitet. Vårt fokus ligger på strategi och proaktivitet i arbetet tillsammans med våra klienter. Advokatbyrån är verksam inom kommersiella avtal, handel och marknad, HR, dataskydd, bolagsrätt, transaktioner och tvistelösning. Besök gärna vår hemsida för mer information om advokatbyrån och om oss som jobbar här, www.llgadvokat.se.  

Vi söker nu en sommarnotarie att under sex veckor sommaren 2023 biträda byråns biträdande jurister. Vi söker dig som läst minst sex terminer på juristprogrammet. Som person har du ett starkt driv, är nyfiken, noggrann, ambitiös och prestigelös. Vi ser gärna att du har stor initiativförmåga och är lösningsorienterad.

På Lindwall Law Group ges du möjligheten att få en inblick i arbetet på en affärsjuridisk advokatbyrå i en öppen och stimulerande arbetsmiljö. I vårt arbete är kompetens, entusiasm och engagemang alltid i fokus. 

Om du är intresserad av att arbeta som sommarnotarie hos oss på Lindwall Law Group är du välkommen att skicka din ansökan med CV, personligt brev, betyg och relevanta intyg till julia.eriksson@llgadvokat.se. Tillträde enligt överenskommelse.

Om du har några frågor, vänligen kontakta vår biträdande jurist Julia Eriksson via mail på adressen ovan.

Dela annonsen
Lindwall Law Group Advokatbyrå är en affärsjuridisk advokatbyrå på Södermalm i Stockholm. Byrån har en lång erfarenhet av klienter inom retail, reklam och kommunikation. Vi har en stor passion för affärer och erbjuder våra klienter juridiska tjänster av högsta kvalitet. Vårt fokus ligger på strategi och proaktivitet i arbetet tillsammans med våra klienter.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram