Lindahl – Sommarnotarier 2019, Stockholm 491 visningar0 ansökningar

Vill du göra karriär som affärsjurist? Vad kul! Då kan vi på Lindahl Stockholm erbjuda dig möjligheten att arbeta som sommarnotarie hos oss. Varje sommar anställer vi talangfulla juridikstuderande som är intresserade av att delta i vårt juridiska arbete.

Hur ser en sommar ut på Lindahl i Stockholm?

Som sommarnotarie blir du tilldelad en handledare och en fadder som ansvarar för att dina veckor på kontoret ska blir så givande som möjligt. Du blir en del av en arbetsgrupp och du får bistå våra delägare och biträdande jurister i den dagliga verksamheten med exempelvis rättsutredningar, ärendehantering, granskning av avtal osv. Vårt sommarnotarieprogram innehåller dessutom en mängd sociala aktiviteter utöver det juridiska arbetet. Men det viktigaste av allt är att du under ett par veckor får en inblick i hur det är att arbeta på en affärsjuridisk advokatbyrå i absolut framkant.

Vem söker vi och hur går det till?

Vi ser gärna att du som söker kommer att ha läst minst sex terminer på juristlinjen fram till sommaren 2019. Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV, studieintyg och ev. arbetsbetyg som du laddar upp din ansökan via knappen nedan. Om du är intresserad av att söka sommarnotarieplats hos oss ber vi dig skicka in din ansökan så fort som möjligt. Vi kommer nämligen att kalla till intervjuer löpande och platserna kan komma att tillsättas före årsskiftet. Skriv gärna i ditt brev varför du söker en sommarnotarietjänst på just Lindahl – och berätta vad skulle du bidra med till organisationen, om du spenderade sommaren hos oss. Vi ser fram emot att lära känna dig!

Vid eventuella frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR Coordinator Maria Åberg, maria.aberg@lindahl.se.

Dela annonsen
Lindahl är en av Sveriges största och ledande advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva tillväxtbranscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom ett flertal områden som immaterialrätt, läkemedel och bioteknik, processer samt IT, telekom och media. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, kapitalmarknad, förvärv och fusioner samt fastigheter. Vi är cirka 400 medarbetare, varav 260 jurister och finns representerade i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Helsingborg och Örebro.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram