Legal Tech Trainee 468 visningar0 ansökningar

Är du juriststudent och har ett stort intresse för affärsjuridik, digitalisering, affärsutveckling och effektivisering? Vi har utformat en ny, spännande tjänst, Legal Tech Trainee, och söker dig som vill ha ett utvecklande deltidsarbete vid sidan av dina studier.

Som Legal Tech Trainee hos oss på DLA Piper får du en unik inblick och erfarenhet i det digitala arbetet på en global affärsjuridisk advokatbyrå. Du kommer att tillhöra vårt lokala Legal Tech och Knowledge Management-team och arbetar direkt med vår Legal Technologist och Head of Legal Tech & Knowledge Management. Förutom ett nära samarbete med ditt team kommer du att arbeta nära våra jurister och delägare i aktuella projekt och får snabbt ta ansvar.

I arbetsuppgifterna ingår exempelvis att implementera, upprätthålla och utveckla digitala lösningar i verksamheten, samtidigt som du i samarbete med vår Legal Technologist hittar nya digitala lösningar. Även arbete med utveckling av olika arbetsmetoder ingår i rollen, där design thinking spelar en nyckelroll. Du kommer arbeta i spännande projekt som utvecklar vårt arbetssätt såväl som byrån i stort när det gäller digitalisering.

Vi tar emot en Legal Tech Trainee per år för deltidsarbete. Arbetstiderna är flexibla och bestäms i samråd med teamet, men vi ser gärna att du kan arbeta 1-2 dagar i veckan.

Din profil

Vi söker dig som har läst minst fem terminer på juristprogrammet och har ett stort intresse för teknologi, juridik, digitalisering, affärsutveckling och effektivisering. Då vi arbetar i en internationell miljö tillsammans med DLA Pipers övriga kontor runtom i världen är det viktigt att du, utöver svenska, också har en mycket god förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift. Relevant erfarenhet inom digitalisering och/eller juridik är meriterande men inte något krav.

Din ansökan

Din ansökan ska bestå av CV, personligt brev, betyg från juristprogrammet samt andra relevanta betyg och intyg. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och ser fram emot att läsa din ansökan så snart som möjligt. Tillträde sker enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt. Vänligen notera att vi endast behandlar ansökningar via vårt ansökningsformulär. För mer information eller frågor är du välkommen att höra av dig till Sofia Tillberg, HR Generalist, sofia.tillberg@se.dlapiper.com.

Om DLA Piper

DLA Piper är en av världens största advokatbyråer med kontor i över 40 länder i Amerika, Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien och Oceanien. Vi är specialister inom affärsjuridikens alla områden och vi har några av världens ledande bolag som klienter. På vårt kontor i centrala Stockholm är vi idag ca 200 medarbetare. Här blir du en del av en gemenskap som bygger på samarbete och stöttning. Läs gärna mer om hur det är att arbeta hos oss på www.dlapiper.se.

Advokatfirma DLA Piper Sweden KB is part of DLA Piper, a global law firm operating through various separate and distinct legal entities. Further information can be found at www.dlapiper.com

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
DLA Piper är en av världens största advokatbyråer med kontor i över 40 länder i Amerika, Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien och Oceanien. Vi är specialister inom affärsjuridikens alla områden och vi har några av världens ledande bolag som klienter. På vårt kontor i centrala Stockholm är vi idag ca 200 medarbetare. Här blir du en del av en gemenskap som bygger på samarbete och stöttning.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram