Legal Coordinator 207 visningar0 ansökningar

Nordnet startade för 25 år sedan, med syftet att demokratisera sparande och investeringar. Vi har nu vuxit till den ledande digitala plattformen för sparande och investeringar i Norden. Genom innovation, enkelhet och transparens utmanar vi traditionella strukturer och ger privata sparare tillgång till samma information, verktyg och service som professionella investerare.

Nu söker vi nya kollegor till Nordnets team inom Customer Communication & Complaints för rollen som Legal Coordinator. Du kommer ingå i ett ungt team med härlig stämning bestående av jurister och andra juriststudenter. Vi erbjuder ett spännande arbete i moderna lokaler på vårt huvudkontor vid Fridhemsplan, med viss möjlighet att arbeta från distans.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innebär i huvudsak att besvara förfrågningar från Nordnets motparter och leverantörer beträffande Nordnets bolagsrättsliga förhållanden. Förfrågningarna kan även omfatta andra områden, till exempel Nordnets rutiner för att motverka penningtvätt och terrorism samt information kopplad till Nordnets fondverksamhet. Under arbetet kommer flera olika bolagsrättsliga frågor att aktualiseras som du behöver ta ställning till.

I rollen som Legal Coordinator hos oss kommer du genom arbetet få god kunskap om Nordnets verksamhet och bolagsstruktur. För att genomföra arbetet ingår daglig kontakt och samarbete med många av Nordnets andra avdelningar.

Din profil

Denna roll är perfekt för dig som har ett befintligt intresse eller är nyfiken på hur det är att arbeta inom finansbranschen och/eller med bolagsrätt.

Som person tror vi att du är prestigelös och tycker om att samarbeta med andra. I rollen kommer du själv att driva din arbetsdag framåt, varav vi tycker det är viktigt att du är ansvarstagande och lösningsorienterad. För att lyckas bra i rollen bör du trivas med att arbeta organiserat och att följa uppsatta rutiner. Du är analytisk, självständig och noggrann i ditt arbete, som du genomför med hög integritet.

Störst vikt kommer att läggas vid vem du är som person, men dessa punkter ser vi som nödvändiga:

  • Du studerar vid juristprogrammet och har avklarat kursen Associationsrätt på grundnivå.
  • Du är en god kommunikatör i tal och skrift, både på svenska och engelska.
  • Du kan arbeta 25% av en heltidstjänst, fördelat på 2 dagar per vecka. Arbetstiderna är flexibla och lätta att anpassa efter studierna.
  • Då vi är en nordisk bank är kunskap i norska, danska eller finska meriterande, men inte ett krav. Du bör ha ett serviceintresse med viljan att alltid försöka lösa saker på bästa sätt. Ett intresse för finansbranschen är också ett plus.

Det här erbjuder vi dig

Hos oss får du möjligheten att jobba i en nordisk miljö med fokus på innovation, produktutveckling och teknik. Vi accelererar, förnyar oss själva och bygger den bästa plattformen för sparande och investeringar. Våra ambitioner är höga och du kommer vara med på en fartfylld och utmanade resa med ett härligt team av skarpa och engagerade kollegor. Här finns det stor utvecklingspotential och möjligheter att få vara med på resan mot att bli förstahandsvalet bland nordiska sparare.

Vi är 800 anställda i Stockholm, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn.

Mer info om Nordnet finns på vår företagssajt och i vår ”brand movie” This is Nordnet, som beskriver vår identitet.

Besök oss också på: www.nordnet.se, www.nordnet.no, www.nordnet.dk och www.nordnet.fi

Ansökan

Då urval sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt, (dock senast 27 november). Har du frågor är du välkommen att kontakta Elin Martinsson, Head of Customer Communication and Complaints, på elin.martinsson@nordnet.se eller 070-3851257.

Observera att vi endast accepterar ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi vill också göra dig uppmärksam på att Nordnet tar kreditupplysning och gör en bakgrundskontroll på kandidater som vi avser anställa.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Dela annonsen
Nordnet grundades 1996 och är Nordens största digitala bank. Vi har verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland, och vår affärsidé är att erbjuda privatpersoner och företag tjänster som gör det möjligt att ta kontroll över sin finansiella framtid. Kulturen är nytänkande och dynamisk och vi vänder oss till medvetna sparare i de nordiska länderna. Nordnet var under 1999-2017 noterat på midcap-listan på NASDAQ OMX men är sedan februari 2017 privatägt av Öhmangruppen och Nordic Capital.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram