Law Student Trainee Programme 502 visningar0 ansökningar

Är du juriststudent med en längtan efter att få prova på livet på en av de mest framstående affärsjuridiska byråerna i Norden? Vill du under fyra månader arbeta på en modern arbetsplats med bra gemenskap och högt engagemang? Vi på Hannes Snellman kan som enda byrå i Sverige stolt presentera vårt unika Law Student Trainee Programme där du som student introduceras till yrket som affärsjurist redan under din utbildning.

Vad erbjuder vi?

Som Law Student Trainee hos oss får du värdefull arbetslivserfarenhet samt kunskaper, färdigheter och kontakter som är värdefulla på din väg att bli en framgångsrik jurist. Under fyra månader arbetar du heltid i en av våra arbetsgrupper med varierande uppgifter. Du jobbar såväl självständigt som i team och får delta i spännande och unika projekt och lära dig hur vi arbetar med våra svenska, nordiska och internationella klienter.

Under din tid hos oss får du möjlighet att ta del av vårt interna utbildningsprogram, Hannes Academy, som ger dig viktiga verktyg i din professionella och personliga utveckling. Genom Hannes Academy introduceras du för hur vi arbetar med varandra och våra klienter och får möjlighet att lära dig mer om våra olika verksamhetsområden och andra aktuella ämnen. Du blir även tilldelad en handledare som introducerar dig för dina arbetsuppgifter och ger dig praktisk vägledning och stöd.

På Hannes Snellman är alla en del av teamet och den sociala gemenskapen från dag ett. För att optimera vårt samarbete sitter vi i öppna kontorslandskap vilket bidrar till ett öppet klimat och en härlig stämning. Vi gillar att hitta på roliga aktiviteter tillsammans och har till exempel en bokklubb under ledning av vår biträdande jurist Saara, en löpargrupp med vår grafiska designer Markus i täten, samt veckovisa innebandy- och padelträningar.

Traineetjänsten är avlönad med 20 000 kr i månaden.

Embla var LSTP hos oss hösten 2018. Vill du veta mer om hennes tid som LSTP och varför hon valde att ansöka? Klicka här!

Vem söker vi?

Till våren 2020 söker vi nu juriststudenter med ett genuint intresse för affärsjuridik och näringslivsfrågor. Befinner du dig i den senare delen av din juristutbildning och vill satsa på din framtida karriär? Är du engagerad, serviceinriktad och positiv? Då tror vi att du kommer trivas utmärkt hos oss! Vi ser att du har en god samarbetsförmåga, goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift samt har avslutat din femte termin vid programmets start.

Vårens Law Student Trainee Programme pågår mellan 3 februari och 31 maj. Om du är särskilt intresserad av ett specifikt affärsområde får du gärna ange det i din ansökan.

När och hur ansöker du?

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev, betyg och relevanta intyg redan idag. Ansökan stänger den 17 november men intervjuer och urval sker löpande.

Vid eventuella frågor eller funderingar om tjänsten eller rekryteringsprocessen, är du mer än välkommen att kontakta Annie Tillmo, HR Coordinator, på annie.tillmo@hannessnellman.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen

Hannes Snellman är en ledande nordisk advokatbyrå med 300 jurister och andra medarbetare i Finland och Sverige. Vi arbetar med internationella och lokala klienter i alla branscher. Vi har kompetensen och kapaciteten för att kunna hantera alla juridiska utmaningar för företag som utvecklar, förvärvar, finansierar och skyddar tillgångar eller när en tvist uppstår. Sedan starten 1909 har vi erbjudit våra klienter den bästa kundupplevelsen.

Lär känna oss
Fler annonser från Hannes Snellman

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram