Law Student Trainee Programme 527 visningar0 ansökningar

Vad erbjuder vi?

Är du juriststudent med en längtan efter att få prova på livet på en av de mest framstående affärsjuridiska byråerna i Sverige och Norden? Vill du arbeta på en modern arbetsplats med bra gemenskap och engagerade kollegor? Vi på Hannes Snellman kan som enda byrå i Sverige stolt presentera vårt unika Law Student Trainee Programme (LSTP) där du som student erbjuds värdefull arbetslivserfarenhet redan under studietiden.

Som Law Student Trainee hos oss får du en ovärderlig inblick i det dagliga arbetet på byrån samt ett försprång i din kommande karriär. Under din traineeperiod arbetar du heltid under fyra månader och får lära dig hur vi arbetar med våra svenska, nordiska och internationella klienter. Du arbetar såväl självständigt som i team och har en handledare som ger dig praktisk vägledning och stöd.

Som trainee kommer du även att delta i vårt interna utbildningsprogram, Hannes Academy, som ger dig verktygen att utveckla dig själv och din karriär. Du introduceras för arbetet på en advokatbyrå samt får möjlighet att lära dig mer om våra olika verksamhetsområden. Du får även en inblick i andra aktuella ämnen, exempelvis vad innovationer såsom blockchain innebär i praktiken, vilket ger dig möjlighet att utveckla ytterligare erfarenheter som hjälper dig i ditt arbete.

Gemenskap och samarbete är viktigt för oss och därför sitter vi tillsammans i öppna kontorslandskap vilket bidrar till en härlig stämning. Vi satsar helhjärtat på våra medarbetare och gillar att hitta på roliga saker tillsammans! Vi arrangerar bland annat sportaktiviteter, bokklubb, after work och årliga sommar- och julfester.

Traineetjänsten är avlönad med 20 000 kr i månaden.

Vem söker vi?

Befinner du dig i den senare delen av din juristutbildning och vill satsa på din framtida karriär? Är du engagerad, serviceinriktad och positiv? Då tror vi att du kommer trivas utmärkt hos oss! Vi välkomnar ansökningar från juriststudenter som minst har avslutat termin 5 vid programmets start, men ännu inte är klara med sina studier.

Höstens Law Student Trainee Programme pågår mellan 2 september och 31 december. Vi söker trainees som vill testa på ett av våra verksamhetsområden. Transaktionssidan består av privata och publika företagsöverlåtelser, aktiemarknadsrätt, bank och finans, riskkapital, arbetsrätt och allmän bolagsrätt. Inom tvister arbetar vi med processrätt, skiljeförfaranden, offentlig upphandling och konkurrensrätt. Utöver detta arbetar vi även med IT- och immaterialrätt. I din ansökan får du gärna specificera vilket affärsjuridiskt område du är mest intresserad av att arbeta inom.

När och hur ansöker du?

Är du rätt för oss och vi för dig? Skicka in din ansökan med CV, personligt brev, betyg och relevanta intyg redan idag. Sista ansökningsdag är den 14 april men intervjuer och urval sker löpande.

Vid eventuella frågor, vänligen kontakta Annie Tillmo, HR Coordinator, på annie.tillmo@hannessnellman.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Hannes Snellman är en ledande nordisk advokatbyrå med fokus på stora transaktioner och komplexa tvister. Vi vägleder våra klienter med stort engagemang, hög kvalitet och nyskapande idéer.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram