Kontorsassistenter/paralegals till studentpool 468 visningar0 ansökningar

Vi söker kontorsassistenter/paralegals till vår studentpool.

WA Advokatbyrå är inriktad mot bygg- och fastighetsbranschen. Vi är en mindre advokatbyrå med kontor på Östermalm i Stockholm. Vi har en stor branschkunskap och lång erfarenhet av att hantera alla förekommande frågor inom bygg- och fastighetssektorn. För mer information, besök www.wa-advokat.se.

Som en del av studentpoolen kommer du att assistera våra jurister och arbeta för att ge våra klienter bästa möjliga service. Dina arbetsuppgifter innefattar såväl administrativt kontorsarbete som kvalificerat juridiskt arbete. Med kontorsarbete avses exempelvis registrering av nya ärenden, framtagande av presentations- och utbildningsmaterial, kopiering, dagliga inköp med mera. Vid behov kommer du också få utföra juridiskt kvalificerat arbete såsom exempelvis korrekturläsa avtal och inlagor samt bistå med rättsutredningar.

Du kommer även svara för ordningen i lokalerna, inklusive kök och kontorsutrustning, samt uppdatering av hemsidan och sociala medier. Vi erbjuder ett varierande arbete med utvecklingsmöjligheter tillsammans med trevliga kollegor.

Tjänsten omfattar ungefär 4 timmar i veckan och går därmed utmärkt att kombinera med studier. Vid behov och om man vill finns det möjlighet att arbeta mer.

Vi söker dig som studerar juridik på universitetsnivå och läser termin 3 eller har kommit längre i dina studier. Du måste vara positiv, flexibel, och serviceinriktad. Du är självgående, noggrann och har god samarbetsförmåga. Du behärskar svenska mycket väl i tal och skrift och har mycket goda kunskaper i Officepaketet, främst Word, PowerPoint och Excel. Störst betydelse har dock dina personliga egenskaper och att du är beredd att hugga i där det behövs, oavsett vad det gäller för arbetsuppgift.

Du söker tjänsten genom att skicka CV, personligt brev och betygskopior till info@wa-advokat.se. Vi kommer att kalla till intervju löpande. Om du blir kallad till intervju vill vi att du tar med dig relevanta betyg och intyg. Tillträde enligt överenskommelse.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
WA Advokatbyrå är inriktad mot bygg- och fastighetsbranschen. Vi är en mindre advokatbyrå med kontor på Östermalm i Stockholm. Vi har en stor branschkunskap och lång erfarenhet av att hantera alla förekommande frågor inom bygg- och fastighetssektorn.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram