Kontorsassistenter med start i mitten på juni 2023 176 visningar0 ansökningar

Är du i slutskedet av din gymnasieutbildning och vill ta ett sabbatsår? Tycker du om att arbeta administrativt och serviceinriktat? Då kanske du vill testa på hur det är att arbeta som kontorsassistent på en av världens största advokatbyråer! Nu söker vi flera kontorsassistenter med start i mitten på juni 2023.

Som kontorsassistent stöttar du byråns jurister och juristassistenter i deras dagliga arbete med diverse administrativa sysslor. Exempel på arbetsuppgifter kan vara scanning och kopiering, dokumenthantering och arkivering, strukturering av material i pärmar, gå med bud, hålla ordning i gemensamma kontorsutrymmen och pentryn, avlasta receptionen med mera. Du är en del av ett team om fyra kontorsassistenter som assisterar byråns alla verksamhetsområden.

Vi erbjuder dig en spännande möjlighet i en dynamisk och internationell miljö där du kommer att tillhöra ett team med ambitiösa och engagerade medarbetare. Rollen är placerad i mycket trevliga lokaler på vårt nybyggda kontor i centrala Stockholm. Tjänsten är tidsbegränsad om ett år på heltid, med start i mitten på juni 2023.

Din profil

Vi söker dig som är klar med, eller i slutskedet av, din gymnasieutbildning. Som person är du noggrann, serviceinriktad och prestigelös. Du trivs med att arbeta administrativt och har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Rollen innebär tidvis högt tempo och korta deadlines vilket ställer krav på flexibilitet och problemlösningsförmåga. Du tycker om att ta egna initiativ och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Rollen förutsätter att du har mycket god vana av Officepaketet, framförallt Word. Då vi arbetar i en internationell miljö tillsammans med DLA Pipers övriga kontor runtom i världen är det viktigt att du, utöver svenska, också har en mycket god förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift.

Din ansökan

Din ansökan ska bestå av CV, personligt brev samt gymnasiebetyg. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och ser fram emot att läsa din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Emma Liljeqvist, Rekryteringsspecialist, emma.liljeqvist@se.dlapiper.com.

Vi behandlar endast ansökningar via vårt ansökningsformulär.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om DLA Piper

DLA Piper är en av världens största advokatbyråer med kontor i över 40 länder i Amerika, Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien och Oceanien. Vi är specialister inom affärsjuridikens alla områden och vi har några av världens ledande bolag som klienter. På vårt kontor i centrala Stockholm är vi idag ca 250 medarbetare. Här blir du en del av en gemenskap som bygger på samarbete och stöttning. Läs gärna mer om hur det är att arbeta hos oss på www.dlapiper.se.

Advokatfirma DLA Piper Sweden KB is part of DLA Piper, a global law firm operating through various separate and distinct legal entities. Further information can be found at www.dlapiper.com.

Dela annonsen
DLA Piper är en av världens största advokatbyråer med kontor i över 40 länder i Amerika, Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien och Oceanien. Vi är specialister inom affärsjuridikens alla områden och vi har några av världens ledande bolag som klienter. På vårt kontor i centrala Stockholm är vi idag ca 200 medarbetare. Här blir du en del av en gemenskap som bygger på samarbete och stöttning.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram