Kilpatrick Townsend söker jurist till fastighetsgruppen 228 visningar0 ansökningar

Beskrivning av tjänsten

Du kommer att ingå i vår fastighetsgrupp som rankas som en av de främsta i landet och som arbetar med alla områden inom fastighetsrätten. En stor del av vår verksamhet är knuten till fastighetstransaktioner och genom vår expertis får vi möjlighet att verka inom de mest komplexa uppdragen och strukturerna. Utöver rådgivning knuten till transaktioner tillhandahåller vi löpande rådgivning inom ramen för förvaltning och utveckling av fastigheter. Våra klienter inkluderar såväl större som mindre fastighetsägare, utländska och svenska fastighets- och pensionsfonder, börsbolag samt ledande försäkringsbolag. Våra klienter finns i såväl den privata som den offentliga sfären.

Vi erbjuder dig omväxlande och stimulerande arbetsuppgifter och du kommer tidigt att få möjlighet till självständigt arbete och direktkontakt med våra klienter. Du kommer att ha mycket goda utvecklingsmöjligheter och få glädje av utbyten med våra kontor i USA. Det råder en familjär stämning hos oss och vi strävar efter att alla ska känna arbetsglädje och trivsel. Vi värdesätter en god balans mellan arbete, fritid och familjeliv.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fullgjord svensk juristexamen och cirka två års erfarenhet av affärsjuridiskt arbete med inriktning mot transaktioner, gärna fastighetsrelaterade, företrädesvis från advokatbyrå. Tingstjänstgöring är meriterande. Har du arbetslivserfarenhet från fastighetsbranschen är detta ett plus. Du har mycket god språkkänsla och behärskar engelska väl i såväl tal som skrift.

Som person är du engagerad, förtroendeingivande, lyhörd och resultatinriktad. Du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i såväl projektform som självständigt. Du har ett genuint intresse för affärer förenat med ett naturligt kommersiellt tänkande och klientfokus.

Frågor?

Om du har frågor, kontakta gärna advokat Fredrik Ahlqvist, telefon 08-50564611 alt. fahlqvist@kilpatricktownsend.com eller HR-ansvarig Jessica Ahlsén, telefon 08-505 646 43 alt. jahlsen@kilpatricktownsend.com.

Besök gärna vår hemsida, kilpatricktownsend.se.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdag är den 6 februari men då ansökningarna hanteras fortlöpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan eventuellt komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har löpt ut. Sänd din ansökan bestående av personligt brev, CV och kopior av betyg samt intyg till rekryteringstockholm@kilpatricktownsend.com.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Kilpatrick Townsend är en amerikansk affärsjuridisk advokatbyrå med totalt 20 kontor varav 17 i USA och ett vardera i Shanghai, Stockholm och Tokyo. Stockholmskontoret tillhandahåller rådgivning och affärsjuridiska lösningar inom flertalet rättsområden. Hos oss arbetar cirka 45 personer varav 30 är jurister. Vår ambition är att vara en tillräckligt stor advokatbyrå för att kunna hantera de affärsjuridiska frågeställningar våra klienter möter, samtidigt som varje klient ska erbjudas ett personligt omhändertagande med fokus på goda och långsiktiga relationer.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram