KANTER söker sommarnotarier inför sommaren 2021 228 visningar0 ansökningar

KANTER är en boutiquebyrå med huvudsakligt fokus på Corporate/M&A, immaterialrätt/IT och tvistlösning.  Byrån har även specialistkompetens inom andra verksamhetsområden, b.la. arbetsrätt, kapitalmarknadsrätt, fastighetsrätt och finansiering. I dagsläget är vi cirka 40 medarbetare. Läs gärna mer om oss och vår verksamhet på vår hemsida www.kntr.se.

Vi söker nu två sommarnotarier inför sommaren 2021!

Tjänstgöringstiden är 6 veckor under juni och juli. Arbetsuppgifterna motsvarar de som en junior biträdande jurist ställs inför i det dagliga arbetet, t.ex. rättsutredningar, upprättande och granskning av avtalsförslag m.m. Du kommer att få arbeta brett inom ett flertal affärsjuridiska områden, både självständigt och i team, under ledning av en fadder.

Vi vill att du som söker har mycket goda juridiska kunskaper och kan uttrycka dig obehindrat på både svenska och engelska. Hos oss är det av yttersta vikt med ett bra arbetsklimat, med kollegialitet och delaktighet från alla medarbetare. Vi bevisar dagligen att det går att kombinera ett jobb med utvecklande och spännande ärenden med en hållbar och jämställd arbetsmiljö. Vi vill därför knyta till oss personer som är skickliga jurister men som samtidigt har de personliga egenskaper vi söker; samarbetsförmåga, prestigelöshet och engagemang – för juridik, människor och affärer.

För att få mest nytta av din tid som sommarnotarie på KANTER bör du ha läst minst termin 6 på juristutbildningen.

Skicka in dina fullständiga ansökningshandlingar (CV, personligt brev, relevanta betyg och intyg) till sommarnotarie@kntr.se senast den 31 januari 2021. Vi går dock igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

För frågor kring sommarnotarieplatsen är du välkommen att kontakta Maria Shamoun via e-post, shamoun@kntr.se, eller telefon, 08-407 37 52.

Välkommen med din ansökan!

Dela annonsen
KANTER är en boutiquebyrå med huvudsakligt fokus på Corporate/M&A, immaterialrätt/IT och tvistlösning.  Byrån har även specialistkompetens inom andra verksamhetsområden, bl.a. arbetsrätt, kapitalmarknadsrätt, fastighetsrätt och finansiering. I dagsläget är vi cirka 40 medarbetare.
Lär känna oss
Fler annonser från KANTER

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram