KANTER söker nya kollegor 140 visningar0 ansökningar

KANTER är en advokatbyrå med huvudsakligt fokus på Corporate/M&A, immaterialrätt/IT och tvistlösning. I dagsläget är vi ca. 40 medarbetare.

KANTER växer och vi söker nu två nyutexaminerade biträdande jurister, dels till vår privata transaktionsgrupp, dels till vår kapitalmarknadsgrupp.

Vårt privata transaktionsteam arbetar framför allt med svenska och utländska Private Equity-bolag men även några av Sveriges största företag.

Vår kapitalmarknadsgrupp arbetar framför allt med svenska börsbolag – allt från börsnoteringar, nyemissioner och bolagsstämmor till offentliga uppköpserbjudanden.

Vi vill att du som söker har mycket goda juridiska kunskaper och kan uttrycka dig obehindrat på både svenska och engelska. Hos oss är det av yttersta vikt med ett bra arbetsklimat, med kollegialitet och delaktighet från alla medarbetare. Vi bevisar dagligen att det går att kombinera ett jobb med utvecklande och spännande ärenden med en hållbar och jämställd arbetsmiljö. Vi vill därför knyta till oss personer som är skickliga jurister men som samtidigt har de personliga egenskaper vi söker; samarbetsförmåga, prestigelöshet och engagemang – för juridik, människor och affärer.

Givet vår storlek och struktur kommer du att arbeta nära delägare och mer seniora biträdande jurister. Vi tror på idén att mindre men mer involverade och engagerade team bidrar till ett bättre arbete och också leder till ett bättre resultat för våra klienter. Detta innebär givetvis också att du redan från start kommer att ha mycket klientkontakt. Kort sagt, hos oss på KANTER erbjuds du en mycket stimulerande karriär som affärsjurist.

Skicka in dina fullständiga ansökningshandlingar (CV, personligt brev, examensbevis, relevanta betyg och intyg) till Maria Shamoun shamoun@kntr.se senast den 1 juli 2021. Vi går dock igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

För mer information angående tjänsten vänligen kontakta Maria Shamoun shamoun@kntr.se, tel. 08-407 37 52 eller Caroline von Heidenstam, tel. 08-407 37 18, e-mail: heidenstam@kntr.se.

 

Välkommen med din ansökan!                 

Dela annonsen
KANTER är en boutiquebyrå med huvudsakligt fokus på Corporate/M&A, immaterialrätt/IT och tvistlösning.  Byrån har även specialistkompetens inom andra verksamhetsområden, bl.a. arbetsrätt, kapitalmarknadsrätt, fastighetsrätt och finansiering. I dagsläget är vi cirka 40 medarbetare.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram