KANTER söker ny kollega 768 visningar0 ansökningar

KANTER är en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer. Vi är en boutiquebyrå i något mindre format med huvudsakligt fokus på Corporate/M&A (både publik och privat), immaterialrätt och tvistelösning. Byrån har även ledande specialistkompetens inom andra verksamhetsområden, främst arbetsrätt, kapitalmarknadsrätt, fastighetsrätt och finansiering. I dagsläget är vi ca 40 medarbetare.

Vi söker nu en nyutexaminerad biträdande jurist.

På KANTER arbetar vi med högkvalitativ rådgivning. Vi vill att du som söker har mycket goda juridiska kunskaper och kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska. Hos oss är det av yttersta vikt med ett bra arbetsklimat, med kollegialitet och delaktighet från alla medarbetare. Vi vill därför knyta till oss personer som är skickliga jurister men som samtidigt har de personliga egenskaper vi söker; samarbetsförmåga, prestigelöshet och engagemang – för juridik, människor och affärer.

Givet vår storlek och struktur kommer du att arbeta nära delägare och mer seniora biträdande jurister då vi tror på idén att mindre men mer involverade och engagerade team ger ett bättre resultat för klienten. Detta innebär också att du redan från start kommer att ha klientkontakt. Kort sagt, hos oss på KANTER erbjuds du en mycket stimulerande karriär som affärsjurist.

Skicka in dina fullständiga ansökningshandlingar (CV, personligt brev, examensbevis, relevanta betyg och intyg) till Maria Shamoun shamoun@kntr.se senast den 20 mars 2020. Vi går dock igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

För mer information angående tjänsten vänligen kontakta Maria Shamoun shamoun@kntr.se, tel. 08-407 37 52 eller Caroline von Heidenstam, tel. 08-407 37 18, e-mail: heidenstam@kntr.se.

 

Välkommen med din ansökan!

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
KANTER är en affärsjuridisk advokatbyrå som startade sin verksamhet 2009. Våra fokusområden är Corporate/M&A, immaterialrätt och tvistlösning, men byrån besitter även bred kompetens inom andra verksamhetsområden t.ex. arbetsrätt, kapitalmarknadsrätt, fastighetsrätt och finansiering. Vi arbetar nära våra klienter för att förstå deras verksamhet och kommersiella miljö. För närvarande är vi ca 40 personer.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram