Juriststudenter sökes till Walthon Advokaters studentpool 340 visningar0 ansökningar

Just nu söker vi drivna, ambitiösa och nyfikna juriststudenter som vill vara del av Walthon Advokaters studentpool. Tjänsten är främst administrativ med arbetsuppgifter såsom att besvara samtal till advokatbyrån, hantera inkommande post och att vara byråns ansikte utåt i mötet med klienter och andra besökare. Arbetsuppgifterna kan även bestå av enklare juridiska göromål i mån av tid och du får då arbeta gränsöverskridande med byråns alla rättsområden. Studentpoolen riktar sig till studenter som läst minst sex terminer på juristutbildningen och är intresserade av att testa på hur det är att arbeta på en advokatbyrå under sin studietid.

Vi söker dig med en vilja att utvecklas och som är lyhörd mot såväl kollegor som klienter. Skicka din ansökan med personligt brev, CV och betyg till studentpool@walthon.se senast 2022-05-31.

Har du några frågor, tveka inte att kontakta vår office manager Aylin Bodur på 070 936 73 05.

Dela annonsen

Walthon erbjuder högkvalitativ affärsjuridisk rådgivning med särskilt fokus på transaktioner såväl fastighetstransaktioner som företagsöverlåtelser inom andra områden, finansiering, kapital- och aktiemarknad, tvistelösning, entreprenadrätt, insolvens och rekonstruktion, offentlig upphandling och fastighetsrätt.

Våra kunder består av såväl börsnoterade bolag som medelstora och mindre bolag samt organisationer och stiftelser. Därtill har vi ett omfattande internationellt kontaktnät och arbetar i hög utsträckning med kunder som är etablerade globalt.

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram