Juristassistent sökes 659 visningar0 ansökningar

Vill du ha ett lärorikt och utvecklande deltidsjobb vid sidan av studierna? Stockholms Byggmästareförening är en lokal branschorganisation för bygg-, anläggnings- och specialföretag i Stockholmsregionen. Nu söker vi en juristassistent till vår entreprenadjuridiska enhet.

Den entreprenadjuridiska enheten arbetar med service till medlemsföretagen i form av rådgivning, utbildning, tvistehantering och branscharbete. Juristerna agerar även ombud vid tvister. Rättsområdena är bland annat entreprenadrätt, avtalsrätt, köprätt, affärsrätt, konkurrens­rätt och offentlig upphandling.

Tjänsten är en tillsvidareanställning (50 %) och arbetstiderna är flexibla. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

I rollen som juristassistent kommer du att sköta administrativa arbetsuppgifter såsom att skriva protokoll, ta fram listor, sammanställa information och sköta beställningar. Det finns även möjlighet att arbeta med rättsutredningar, skriva rättsfallskoncentrat, ha kontakt med domstolar och skriva utkast till yttranden och inlagor.

Formella krav

  • Studerar juridik och är klar med din tredje termin
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift
  • Behärskar officepaketet (Outlook, Word, Excel, PowerPoint)

Meriterande

  • Arbetslivserfarenhet
  • Intresse av entreprenad­rätt

Personliga egenskaper

Till denna tjänst söker vi dig som är driven, strukturerad, serviceinriktad, noggrann och lyhörd. Du ska trivas i en roll som administrativt stöd åt dina kollegor samt vara ödmjuk för dina arbetsuppgifter.

I den här rekryteringen lägger vi, utöver de formella kraven, stor vikt vid dina personliga egenskaper och vitsord från referenser.

Start: 7 oktober (eller enligt överenskommelse)
Plats: Stockholm, Kungsholmen

Ansökan lämnas i form av ett personligt brev, CV och betyg till hr@stockholmsbf.se senast den 13 september 2018. Intervjuer kommer att ske löpande.

Frågor kan ställas till Lilian Vo, 08-587 147 20, lilian.vo@stockholmsbf.se.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Stockholms Byggmästareförening är en lokal branschorganisation för bygg-, anläggnings- specialföretag i Stockholm. Stockholms Byggmästareförening är mötesplatsen för alla bygg-, anläggnings- och specialföretag – små som stora – och storleken skapar möjligheter för medlemmarna att utvecklas genom att träffa andra byggare, beställare, beslutsfattare och myndigheter. Byggmästareföreningen ger också service till medlemmarna inom bland annat entreprenadjuridik och kompetensutveckling.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram