Juristassistent/Paralegal 946 visningar0 ansökningar

Ekenberg & Andersson Advokatbyrå är en fullservicebyrå med fokus på svensk och internationell affärsjuridik med kontor i centrala Stockholm. Bland våra klienter återfinns såväl svenska som utländska företag, och genom vårt medlemskap i ILN – International Lawyers Network – har vi starka band till välrenommerade advokatbyråer i ett sjuttiotal länder världen över.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en personlig företagskultur där du uppmuntras till att vara med och göra skillnad. Du kommer ges möjlighet att arbeta med en variation av administrativa uppgifter, marknadsföring samt med uppgifter i ärenden med både nationella och internationella inslag. Vi arbetar som ett team och strävar ständigt efter att utveckla och effektivisera. Du kommer att arbeta tillsammans med våra jurister och advokater, samt delta i byråns utveckling av verksamheten. Anställningen är flexibel och kan planeras och utformas tillsammans med pågående studier.

Din profil

Vi söker dig som är särskilt intresserad av affärsjuridik och har avslutat minst termin 5 på juristprogrammet. Vi tror att du har god servicekänsla och samarbetsförmåga. Du har även förmågan att arbeta framåt och att ta initiativ. Vi ser gärna att du har ett intresse av marknadsföring, IT och sociala medier. Då vi arbetar i en internationell miljö och har ett nära samarbete med advokatbyråer i hela världen är det viktigt att du, utöver svenska, också har en mycket god förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift. Av denna anledning ber vi att ditt personliga brev även författas på engelska. Ytterligare språkkunskaper och erfarenhet från advokatbyrå är meriterande.

Din ansökan

Din ansökan ska innehålla CV, personligt brev på engelska, betyg från juristprogrammet, samt relevanta intyg. Ansökan och eventuella frågor skickas till rekrytering@ekenbergandersson.se senast fredagen den 17 april 2020. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela annonsen
Ekenberg & Andersson Advokatbyrå är en fullservicebyrå med fokus på svensk och internationell affärsjuridik med kontor i centrala Stockholm. Bland våra klienter återfinns såväl svenska som utländska företag, och genom vårt medlemskap i ILN - International Lawyers Network - har vi starka band till välrenommerade advokatbyråer i ett sjuttiotal länder världen över.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram