Jurist till vår finansregulatoriska verksamhet 253 visningar0 ansökningar

Finansmarknadsrätt har aldrig varit så spännande som nu och blir ett allt viktigare inslag i den kommersiella juridiken! För dig som är jurist med ett intresse för den finansiella sektorn erbjuder vi nu möjlighet att ansluta dig till Setterwalls finansmarknadsgrupp. Vi arbetar framåtriktat med kvalificerad rådgivning till värdepappersbolag, fondbolag, banker och andra svenska och internationella finansiella institutioner för att hjälpa dem att möta de regulatoriska och legala krav som ställs i deras verksamhet.

Som jurist hos oss ger du dig in i en konsultativ roll med spännande uppdrag och ärenden. Fokus för oss är att maximera affärsnyttan för våra klienter. Du kommer in i en dynamisk och omväxlande miljö där vi arbetar målinriktat för att alla medarbetare ska bli väl introducerade i arbetet på ett sätt som gör att de kan växa som jurister. För att du ska kunna uppnå din fulla potential hos oss skapar vi goda individuella förutsättningar för dig och erbjuder dig snabb utveckling genom handledning och utbildning. Vi är en sammanhållen grupp och du kommer att få och förväntas ta ett ständigt ökande ansvar i arbetet mot våra klienter.

Du som antar rollen kommer att kunna nå stor framgång hos oss baserat på dina juridiska kunskaper tillsammans med ditt engagemang och din förmåga till initiativ och att skapa förtroende. Du har ett intresse inom det finansmarknadsregulatoriska området och en stark vilja att fortsätta utvecklas inom just det. I juristrollen hos Setterwalls värdesätter vi en affärsorienterad profil, som med gedigna kunskaper i juridiken, och genom att ta ansvar och vara kvalitetsmedveten, hjälper oss att fortsätta överträffa klienternas förväntningar. Vi arbetar i team och för dig såväl som för oss är det naturligt att alla bidrar gemensamt till både kollegornas och vår byrås framgång.

Du har i grunden en juristexamen, kombinerad med något till några års erfarenhet som jurist på annan advokatbyrå, myndighet, bank eller liknande verksamhet, där du har arbetat med finansregulatoriska frågor. Eftersom våra uppdrag är komplexa och varierade, och våra kunder finns inom en stor bredd av företag och organisationer i finansbranschen, är det viktigt med en förståelse för hur finansmarknadens reglerade verksamhet med dess olika aktörer och produkter fungerar. Du delar vårt genuina intresse för affärsjuridik och vi ser gärna erfarenhet av konsultativt arbete där du har levererat god service till klienter eller andra intressenter.

Vi ser mycket fram emot att få ta del av din ansökan. Hanteringen av ansökningar och intervjuer sker löpande, därför tar vi gärna emot dina handlingar så snart som möjligt.

Vi besvarar också gärna dina frågor om tjänsten, och om hur det är att jobba på Setterwalls. För ytterligare information, kontakta Sara Rydén, på telefon 08-598 891 05 eller sara.ryden@setterwalls.se.

Varmt välkommen att visa ditt intresse!

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Setterwalls Advokatbyrå är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer med ett väl upparbetat internationellt nätverk. Vi är ca 260 medarbetare, varav 190 jurister. Alla med ett gemensamt fokus – att våra klienters affärer ska bli mer framgångsrika.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram