Jurist till Götmars 378 visningar0 ansökningar

Brinner du för familjerätt och trivs med att arbeta i team? Då är det dig vi söker!

GÖTMARS är ett familjeföretag i tredje generation. Den familjära känslan med betoning på trygghet och omtanke genomsyrar såväl mötet med kund som företagskulturen. Juridikteamet består av 15 jurister, boutredare och assistenter som finns tillgängliga på våra kontor runt om i Örebro län samt i Västerås.

Nu söker vi dig som trivs i en omväxlande och utmanande roll. Utmärkande för oss är betoningen på samarbetet internt i kombination med att varje jurist har möjlighet att utforma och utveckla sin roll och sitt upptagningsområde utefter kompetens och nätverk. Stor vikt läggs därför vid personliga kvalitéer som självständighet och servicekänsla.

De flesta av våra ärenden är inom det ekonomiskt familjerättsliga området, men du kommer även handha ärenden inom bland annat fastighetsrätt, skatterätt och avtalsrätt. Tidigare arbetslivserfarenheter inom dessa rättsområden är därför meriterande.

Du som söker har en juristexamen, jur.kand. eller likvärdig utbildning och du har några års arbetslivserfarenhet. Det är viktigt att du pratar och skriver svenska och engelska obehindrat.
B- körkort är ett krav.

Vi söker dig som är en person som har lätt för att skapa, bibehålla och utveckla goda relationer och stimuleras av att ta dig an nya utmaningar. Du är noggrann, analytisk, kvalitetsmedveten och trivs i en föränderlig miljö. Du gillar att arbeta i ett högt tempo, alltid med kunden i fokus, utan att göra avkall på kvalité i leveransen.

Vi erbjuder dig en trevlig arbetsmiljö med stora möjligheter till utveckling. Vi är måna om att vår personal trivs och blir kvar länge hos oss. Det gör att vi satsar mycket på kompetensutveckling för våra jurister och att vi uppmuntrar till att medverka i olika forum och nätverk.

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev. Då urval sker löpande vill vi gärna ha det snarast, dock senast den 15 februari.

För mer information, kontakta gärna HR-konsult Helena Fiedler på tel 070-5919033.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
GÖTMARS är ett familjeföretag i tredje generation. Den familjära känslan med betoning på trygghet och omtanke genomsyrar såväl mötet med kund som företagskulturen. Juridikteamet består av 15 jurister, boutredare och assistenter som finns tillgängliga på våra kontor runt om i Örebro län samt i Västerås.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram