Jurist med några års erfarenhet 110 visningar0 ansökningar

Om Delphi

Vi på Delphi arbetar nära våra klienter. Många av våra klienter ser oss som sin naturliga affärsrådgivare och en självklar del av sin organisations beslutsstöd. Vi har förmåga att snabbt sätta oss in i klientens situation för att ge juridisk rådgivning av högsta kvalitet, rådgivning som alltid är affärsmässigt relevant. Att komma i kontakt med nya företag, sätta oss in i olika branscher och att lära känna nya personer är något vi tycker mycket om. Vi drivs av att vara engagerade och lyhörda – både gentemot klienten och gentemot varandra. Hos oss har vi ett gott samarbetsklimat, nära till skratt och en genuin önskan att hjälpa varandra och våra klienter. Att vi tilldelats Årets Advokatbyrå tre år i rad i Regis årliga kvalitets- och branschstudie ser vi som ett kvitto på att det vi gör uppskattas av våra klienter.

Din profil

Vi söker dig som har ett stort intresse för affärsjuridik och minst två års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete. Vi ser gärna att du har arbetat med IT-och teknologirelaterade frågor, företagsöverlåtelser eller bolagsrätt. Vi värdesätter goda studieresultat, men även meriter som civilekonomexamen eller annan arbetslivserfarenhet. Erfarenhet från annan affärsjuridisk byrå är meriterande.

Vår ambition är alltid att leverera högsta kvalitet till våra klienter. Vi förutsätter därför att du har mycket goda juridiska kunskaper, är proaktiv, engagerad och har en hög ambitionsnivå. För att trivas hos oss är du prestigelös, ödmjuk och uppskattar att vara en del av ett team. Du har ett genuint intresse för juridik och affärer, ett förtroendeingivande sätt samt trivs i rådgivarrollen. Sist men inte minst – du uppskattar en ohierarkisk miljö och vill gärna vara med och bidra till ett riktigt trevligt arbetsklimat!

Vad erbjuder vi?

På Delphi utvecklar vi ständigt våra medarbetare och affärsmetoder. Vi lägger kontinuerligt resurser på att fördjupa vår kompetens och vi är öppna för nya idéer och arbetssätt som fortsätter att driva byrån framåt. Hos oss får du arbeta med spännande ärenden och du kommer att ingå i team som kännetecknas av professionalism och laganda.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

Vill du arbeta med omväxlande uppgifter på en modern byrå, där arbetsglädje och gemenskap genomsyrar verksamheten? Då skulle du kunna trivas hos oss. Välkommen till Delphi!

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Delphi är en av de främsta affärsjuridiska byråerna i Sverige. Våra medarbetare är människor med ett engagemang och med förmågor utöver det vanliga. Hos oss hittar du specialister inom affärsjuridikens alla delar och vi har kapacitet att hantera de allra största och mest komplexa ärendena. Vi har ett genuint intresse för framtiden och tänker hela tiden framåt. Det gör att vi hittar nya vägar för att lösa varje uppdrag så effektivt som möjligt. Kort sagt: Vårt intresse för framtiden gör oss till bättre jurister idag. Våra klienter finns främst i Skandinavien, Europa och Nordamerika. Vi samarbetar med advokatbyråer över hela världen och hjälper regelbundet klienter i internationella ärenden. Delphi har ca 195 medarbetare, varav 150 jurister. Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Norrköping.
Lär känna oss
Fler annonser från Delphi

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram