Juridiska rådgivare 62 visningar0 ansökningar

Villaägarnas Riksförbunds medlemmar har tillgång till kostnadsfri rådgivning inom bland annat juridik och byggnadsteknik via telefon, webb och mail. För att ytterligare förstärka vår service mot medlemmarna söker vi nu flera juridiska rådgivare.

Villaägarna är en rikstäckande konsument- och intresseorganisation som genom opinionsbildning, expertrådgivning och medlemsförmåner arbetar för att förbättra villkoren för landets småhusägare. Villaägarna är partipolitiskt oberoende och har
300 000 medlemshushåll. Vi erbjuder en arbetsplats med högt i tak med kompetenta och prestigelösa kollegor.

Vi söker juridiska rådgivare för deltidstjänster motsvarande en arbetsdag i veckan. Vi söker dig som studerar juridik på universitetsnivå och läser termin 5 eller har kommit längre i dina studier. Arbetet består främst av att ge juridisk rådgivning per telefon till Villaägarnas medlemmar inom framför allt fastighetsrätt, konsumententreprenad-juridik, övrig konsumenträtt, grannefrågor, PBL och ekonomisk familjerätt.

Du arbetar självständigt, men under ledning av Villaägarnas erfarna jurister. Arbetet kräver självständighet, förmåga att ta eget ansvar, god kommunikativ förmåga, servicekänsla och stresstålighet. Innan du påbörjar ditt arbete hos oss kommer du att få en internutbildning. Vårt moderna och luftiga kontor ligger i Rotsundastrand (Sollentuna), ca 10 minuters promenadväg från pendeltågstationen.

Mer information

För ytterligare information om tjänsten kontakta Lena Rönngren, chef rådgivningsavdelningen. Fackliga kontaktpersoner är Eric Bodin (SACO) och Malte Rungård (Unionen). Samtliga nås genom växeln, tfn 010-750 01 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan innehållande CV, personligt brev och betygskopior. Maila ansökan till arbetahosvillaagarna@villaagarna.se senast den 24 september. Rekrytering sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum så inkom gärna med din ansökan så snart som möjligt.
Märk ansökan ”Juridisk rådgivare”.

Dela annonsen
Villaägarna är en rikstäckande konsument- och intresseorganisation som genom opinionsbildning, expertrådgivning och medlemsförmåner arbetar för att förbättra villkoren för landets småhusägare. Villaägarna är partipolitiskt oberoende och har ca 300 000 medlemshushåll. Vi erbjuder en arbetsplats med högt i tak med kompetenta och prestigelösa kollegor.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram