Juridikstuderande/Juridiska rådgivare 490 visningar0 ansökningar

Villaägarnas medlemmar har tillgång till kostnadsfri rådgivning inom bland annat juridik, byggnadsteknik och boendeekonomi via telefon, webb och mail. För att ytterligare förstärka vår service mot medlemmarna söker vi nu flera rådgivare.

Vi kommer anställa 4-5 juridiska rådgivare för en deltidstjänst motsvarande en dags arbete i veckan. Vi söker dig som studerar juridik på universitetsnivå och läser termin 5 eller har kommit längre i dina studier. Arbetet innebär främst att ge juridisk rådgivning per telefon till Villaägarnas medlemmar inom främst fastighetsrätt, konsumententreprenadjuridik, övrig konsumenträtt, grannefrågor, PBL och ekonomisk familjerätt.

Du arbetar självständigt, men under ledning av Villaägarnas erfarna jurister. Arbetet kräver självständighet, förmåga att ta eget ansvar, god kommunikativ förmåga, servicekänsla och stresstålighet. Innan du påbörjar ditt arbete hos oss kommer du att få en internutbildning omfattande ca två dagar. Vårt kontor ligger i Rotsunda Strand (Sollentuna), ca 10 minuters promenadväg från Rotebro pendelstågstation.

Mer information

För ytterligare information om tjänsten kontakta team leader för studentrådgivningen, Alexander Follin. Fackliga kontaktpersoner är Malte Rungårds (Unionen) och Eric Bodin (SACO). Samtliga nås genom växeln, tfn 010-750 01 00 (stängd V 29-31).

Skicka ansökan

Skicka in din ansökan, med CV och betygskopior, till arbetahosvillaagarna@villaagarna.se eller adress Villaägarnas Riksförbund, Rådgivningsavdelningen, Box 7118, 192 07 Sollentuna senast den 4 Februari 2019. Märk ansökan ”Juridisk rådgivare”.

Om Villaägarna

Villaägarna är en rikstäckande konsument- och intresseorganisation som genom opinionsbildning, expertrådgivning och medlemsförmåner arbetar för att förbättra villkoren för landets småhusägare. Villaägarna är partipolitiskt oberoende och har 324 000 medlemshushåll.

 

Villaägarna har drygt 60 medarbetare, varav 10 arbetar på rådgivningsavdelningen.Vi erbjuder en arbetsplats med högt i tak och med kompetenta och prestigelösa kollegor.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Villaägarna är en rikstäckande konsument- och intresseorganisation som genom opinionsbildning, expertrådgivning och medlemsförmåner arbetar för att förbättra villkoren för landets småhusägare. Villaägarna är partipolitiskt oberoende och har 320 000 medlemshushåll. Villaägarna har drygt 60 medarbetare, varav 9 arbetar på rådgivningsavdelningen. Vi erbjuder en arbetsplats med högt i tak med kompetenta och prestigelösa kollegor.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram