Junior skatterådgivare till Transfer Pricing i Stockholm 149 visningar0 ansökningar

Vad står överst på din önskelista när det gäller ditt framtida yrkesliv? Hur vill du utvecklas och vilka branscher eller affärsområden lockar? Är du redo att pröva nya utmaningar, tänka annorlunda och ta fram mer skräddarsydda lösningar?

Inom skatteverksamheten på PwC arbetar ca 350 skatterådgivare runt om i Sverige med nationell och internationell beskattning och vi erbjuder en mångfald av karriärmöjligheter, såväl i Sverige som internationellt.

Vårt team på Transfer Pricing (TP) växer och efterfrågan på våra tjänster ökar. Därför söker vi nya drivna medarbetare som vill utmanas och utvecklas tillsammans med oss!

Just nu söker vi en junior skatterådgivare till vårt kontor i Stockholm med start omgående eller så snart som möjligt.

PwC:s TP grupp arbetar med internationellt verksamma företags internprissättningsmodeller. Våra uppdrag är mycket skiftande och omfattar allt från enklare dokumentationsuppdrag till komplexa koncerninterna globala omstruktureringar av allehanda slag. Idag är vi totalt 30 personer som på heltid arbetar med internprissättning från våra kontor i Stockholm, Jönköping, Göteborg och Malmö. Våra klienter finns i de flesta bolagssegmenten och omfattar således både stora och mindre multinationella företag.

Kvalifikationer

Vi söker både dig som nyligen har eller kommer att ta examen och dig som har ett par års arbetslivserfarenhet. Du har antingen en juristexamen med fallenhet för ekonomi eller vice versa en ekonomexamen med fallenhet för juridik.

Vi vill att du har ett intresse för TP. Förkunskaper inom området såsom arbetslivserfarenhet, utbildning, uppsats eller annat är meriterande men inte ett krav. En stor del av vårt arbete sker på engelska och vi förutsätter därför även att du har utmärkta kunskaper i engelska, både i tal och i skrift.

Vidare är du mån om att få utvecklas i en grupp som dedikerar resurser till avgränsade specialistområden. Du kommer att arbeta i team med erfarna kollegor och du kommer att ges möjlighet till ständig utveckling och tuffa utmaningar, både genom omfattande internutbildning och genom ”on the job training”. För att du ska trivas och stimuleras hos oss så är det viktigt att du är driven, ansvarsfull och förtroendeingivande. Du är också positiv och prestigelös i samarbetet med kollegor och klienter vilket gör att du har lätt för att knyta kontakter och skapa relationer. Om du känner igen dig och om det pirrar lite extra härligt i magen när du läser det ovan nämnda, då är det dig vi söker!

Tillträde: Omgående eller så snart som möjligt

Sök tjänsten: Läs gärna mer om oss och hur vi hjälper våra klienter på www.pwc.com/se – men framför allt vill vi veta mer om dig! Skicka in en komplett ansökan med:

  • CV
  • Personligt brev
  • Betyg från universitetet/högskola
  • Betyg från gymnasiet

Ansökan ska vara oss tillhanda senast den 21 januari 2018.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Plannthin (maria.plannthin@pwc.com) eller har du frågor om din ansökan kontakta Sanna Billing på HR (sanna.billing@pwc.com).

Varmt välkommen med din ansökan!

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen

PwC

Vi vågar påstå att PwC är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Som revisorer och rådgivare till 60 000 klienter ger vi dig tillgång till många spännande uppdragsgivare - både stora och små. Vi är ett kunskapsföretag vars viktigaste tillgång är alla kunniga och engagerade medarbetare. För att klara av våra utmaningar i framtiden så gör vi allt vi kan för att ta tillvara den kompetens och erfarenhet som finns hos vår medarbetare. Det är viktigt att välja en arbetsgivare där du själv kan påverka dina möjligheter. Hos oss får du växa i din yrkesroll på flera sätt. Vi satsar stora resurser på utbildning, ledarskapsprogram och incitament för våra medarbetare. Din framtid är just din och ingen annans. Det är du som sätter målen och får det att hända. Vi ger dig möjligheterna.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram