Junior Assistant till Delphi i Stockholm 281 visningar0 ansökningar

Om tjänsten

Vi söker nu en serviceinriktad juniorassistent till vår tvistelösningsgrupp i Stockholm!

Du kommer att ingå i det administrativa supportteamet vars uppdrag är att ge förstklassig support till vår organisation och våra klienter. Du arbetar tätt tillsammans med andra assistenter. Tjänsten innebär att sköta sedvanliga administrativa arbetsuppgifter såsom registrering av nya klienter och ärenden, jävskontroller, mötesbokningar, informationssökning, redigering av dokument, Powerpointpresentationer, printarbeten, upprättande av pärmar och e-binders samt inbindning av dokument, korrektur- och motläsning, utläggsräkningar, arkivering, skanning och kopiering, kontakt med domstolar och andra myndigheter samt övrig service.

Om dig

Vi söker dig som har cirka ett års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från advokatbyrå. Du bör ha lätt för att komma in i nya arbetsuppgifter och att lära dig nya system. Du har mycket goda kunskaper i MS Office och Outlook, med tyngdpunkt på Word. Givetvis behärskar du svenska och engelska väl i både tal och skrift.  Som person har du en positiv inställning, är motiverad, serviceminded, prestigelös och flexibel. Du trivs i en fartfylld miljö, och kan snabbt prioritera om ditt arbete om så krävs. Du är även mycket noggrann utan att ge avkall på effektiviteten i ditt arbete.

Vårt erbjudande till dig:

För rätt person erbjuder vi arbete i en modern miljö med trevliga kollegor, omväxlande arbetsuppgifter och den senaste tekniken. På Delphi utvecklar vi ständigt våra affärsmetoder och lägger stor vikt vid medarbetarnas individuella utveckling. Vi arbetar ständigt med att fördjupa vår kompetens och är alltid öppna för nya idéer och arbetssätt som fortsätter driva byrån och våra medarbetare framåt.

Våra klienter finns främst i Skandinavien, Europa och Nordamerika. Vi samarbetar också med advokatbyråer över hela världen och hjälper regelbundet våra klienter i internationella ärenden.

Ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår HR & Talent Manager via mail karin.ellioth-olsson@delphi.se

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Delphi är en av de främsta affärsjuridiska byråerna i Sverige. Våra medarbetare är människor med ett engagemang och med förmågor utöver det vanliga. Hos oss hittar du specialister inom affärsjuridikens alla delar och vi har kapacitet att hantera de allra största och mest komplexa ärendena. Vi har ett genuint intresse för framtiden och tänker hela tiden framåt. Det gör att vi hittar nya vägar för att lösa varje uppdrag så effektivt som möjligt. Kort sagt: Vårt intresse för framtiden gör oss till bättre jurister idag. Våra klienter finns främst i Skandinavien, Europa och Nordamerika. Vi samarbetar med advokatbyråer över hela världen och hjälper regelbundet klienter i internationella ärenden. Delphi har ca 195 medarbetare, varav 150 jurister. Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Norrköping.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram