IUNO söker juriststudenter 429 visningar0 ansökningar

Vill du kickstarta din karriär parallellt med dina studier? Vill du omsätta det teoretiska från undervisningen i praktiken? Samtidigt som du kan utvecklas och lägga grunden till en framtid som innovativ och vass advokat? Utforskar du alla alternativ när du söker efter det rätta svaret? Då kommer du att passa bra in hos IUNO.

Få mängder av utmaningar

Som juriststudent hos IUNO kommer du att ingå i ett av de specialiserade teamen på vårt nordiska kontor i Stockholm. I ditt team kommer ni att samarbeta med svenska, norska och danska kollegor. Som juriststudent möter du många utmaningar och får bland annat bidra till att lösa kundernas komplexa problem, förbereda rättstvister och hantera myndigheter och motparter.

Vi litar på dig och du får ett stort ansvar när du hjälper våra kunder tillsammans med ditt team. I takt med att du och dina färdigheter utvecklas växer ditt ansvar, och det kommer att återspeglas i uppgifterna som landar på ditt bord. Redan nu får du därmed tillfälle att utveckla och forma din framtida karriär. Möjligheter finns alltid att få vägledning och sporrning av några av de mest specialiserade juristerna i branschen.

Det är viktigt för oss att studentjobbet är förenligt med dina studier och tentor. Därför kommer dina arbetstider att vara flexibla och du samordnar dem med ditt team. Vanligtvis arbetar du cirka 15 timmar i veckan.

Notera skillnaden

Vi utmanar dagligen varandra och vårt vanetänkande när vi ställs inför det, för att skapa största möjliga värde för våra kunder. Dessutom är vi digitala ända ut i fingerspetsarna. Hos IUNO får du möjlighet och utrymme att utvecklas till en fulländad specialist med känsla för det kommersiella och med starkt kundfokus.

Ambitionerna är höga och vår passion för ärendena och kunderna kan tydligt ses och märkas. Vi lägger stor vikt vid att alla ska trivas, att vi kan ha en informell ton gentemot varandra och med kunderna och att det är roligt att gå till jobbet, varje dag. Vi är ett enda stort team, i ordets rätta bemärkelse. Den goda stämningen kan du märka direkt när du stiger över tröskeln. Och det är något våra kunder noterar och gläds åt.

Du kan lära känna oss bättre på se.iuno.law och på LinkedIn och Twitter där vi kallas @iuno.

Lite om dig

  • Du läser på juristprogrammet
  • Du är ambitiös och kunskapsmässigt bland de absolut bästa
  • Du skriver felfri svenska och engelska
  • Du trivs med korta deadlines och ett högt tempo.
  • Du har god digital och teknisk förståelse
  • Du gillar att tänka utanför boxen och utmana dig själv

 

Om du har några frågor om tjänsten kan du ringa Anders eller Sophie.
Vi ser fram emot att träffa dig!

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
IUNO är en internationellt inriktad advokatbyrå. Med den senaste tekniken och placerade i attraktiva lokaler ger vi högspecialiserad rådgivning inom de viktigaste affärsjuridikområdena till en kundkrets som i huvudsak består av stora och medelstora företag i Danmark och utomlands. Vi sitter tillsammans i en öppen kontorsmiljö på Islands Brygge – ett stort team. Det ger tillgänglighet till kollegorna och kort väg från idé till handling. Våra kunder uppskattar vår personliga och informella stil.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram