IUNO söker juriststudent 111 visningar0 ansökningar

Letar du efter ett studentjobb där du kan omsätta teorin från dina studier i praktiken? Där du kan utvecklas och bli rustad för en framtid som en innovativ och skarp advokat? Vill du också göra ditt yttersta och vara en del av verksamheten? Undersöker du alla möjligheter för att hitta det rätta svaret? Då är det dig vi söker!

Få mängder av utmaningar

Som studentmedarbetare hos IUNO kommer du att ingå i ett av våra specialistteam. Du blir en del av vårt Nordic Desk i Stockholm och kommer att ingå i samma team som våra svenska, danska och norska kollegor.

Du ställs inför många utmaningar och får bland annat jobba med att:

  • Lösa klienternas komplexa problemställningar
  • Förbereda rättegångar
  • Kommunicera med myndigheter och motparter.

Vi erbjuder även studenter inom fördjupning eller på sin sista termin stöd och sparring i samband med uppsatsskrivning.

Lite om dig

Du studerar juridik. Du trivs med studierna och har goda studiemeriter. Du är bra på att tänka i nya banor och hitta bättre lösningar än de mest uppenbara. Du är beredd att göra det lilla extra när så behövs. Du både skriver och talar förstås felfri svenska och engelska. Och så vet du vad det innebär att vara en del av ett team.

Märk skillnaden

Vi utmanar dagligen varandra och vårt vanetänkande när det dyker upp, för att skapa största möjliga värde för våra kunder. Och dessutom är vi digitala ut i fingerspetsarna. På IUNO får du möjlighet och utrymme att utvecklas till en fulländad specialist, som har en känsla för det kommersiella och ett starkt kundfokus.

Även om våra ambitioner är höga och vår passion för ärendena och kunderna tydligt kan ses och märkas, lägger vi stor vikt vid att alla ska trivas, att vi kan ha en avslappnad ton med varandra och kunderna, och att det är roligt att gå till jobbet, varje dag. Vi är ett enda stort team, i ordets rätta bemärkelse. Den goda stämningen kan kännas med en gång när du kommer in i våra lokaler. Och det är något våra kunder märker och är glada över.

Du kan lära känna oss bättre på dk.iuno.law, LinkedIn och Twitter, där vi heter @iuno.

Så ansöker du

Tryck på knappen ”Ansök” nedan för att söka jobb som studentmedarbetare.

Alla fält markerade med * måste fyllas i innan du kan skicka in din ansökan. Du kommer att få ett kvitto via e-post när din ansökan har mottagits.

Har du någon fråga om jobbet ringer du till Aage.

Vi ser fram emot att få träffa dig!

Dela annonsen
IUNO är en internationellt inriktad advokatbyrå. Med den senaste tekniken och placerade i attraktiva lokaler ger vi högspecialiserad rådgivning inom de viktigaste affärsjuridikområdena till en kundkrets som i huvudsak består av stora och medelstora företag i Danmark och utomlands. Vi sitter tillsammans i en öppen kontorsmiljö på Islands Brygge – ett stort team. Det ger tillgänglighet till kollegorna och kort väg från idé till handling. Våra kunder uppskattar vår personliga och informella stil.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram