Ifdelayed letar taggad jurist för en flygande start på karriären 649 visningar0 ansökningar

 

Ifdelayed har sedan 2014 hjälpt flygresenärer över hela världen kräva ersättning för försenade, inställda eller överbokade flyg. och har idag fått ut mer än 100 000 000 SEK till våra klienter från 45+ olika flygbolag.

Vi är ett snabbväxande bolag och sedan förra året backade av bl.a. Jonas Nordlander/Filip Engelbert (Avito), Jan Carlzon (tidigare VD på SAS) och ett antal ytterligare änglar.

Grunden till vår verksamhet och avgörande för vår framgång har varit vår juridiska kompetens och vi har vunnit 4 750/4 800 mål (dvs. 98.9%) i tings- och hovrätter.

Vi expanderar kraftigt och söker nu en jurist till vårt kontor på Kungsgatan i Stockholm som ser till att vår vinstprocent hamnar över 99% igen. 

Vad vi erbjuder dig

Vår vision är att se till att alla de som inte har tid, pengar, eller kunskap får ut den ersättning de är berättigade till­. Varken mer eller mindre.

Hos oss får du därför möjlighet att ta ett ansvar i en dynamisk organisation med korta beslutsvägar där fokus ligger på att vara ”rewarding, reliable, smooth”.

Dessutom äter vi rätt ofta en nice frukost på Urban Deli (rekommenderas om ni inte varit där) och en och annan fredags aw. Vi är fortfarande ett start-up.

Arbetsuppgifter

 • Förhandla, författa och driva igenom avtal och kontrakt på uppdrag av bolaget
 • Förbereda och driva tvister i svenska domstolar och andra organ, underlätta dialog med motparter
 • Undersöka och förutse juridiska problem som kan påverka företaget
 • Skruva ihop möbler, hämta post, tömma kaffemaskinen, vattna blommor etc.
 • Delta i att utveckla och förbättra våra tjänster, arbetsprocesser och den totala kundupplevelsen

Vem?

Är du jurist med stort intresse för kundrelationer och eget ansvar? Vill du jobba på ett modernt och expansivt bolag med möjlighet att inom några år arbeta från ett annat land (hela EU utgör vår marknad)?

Din profil

 • Du har en fullständig examen inom juridik
 • En entreprenöriell ”doer”
 • Erfarenhet från service eller försäljning
 • Du är utåtriktad, förtroendeingivande och har förmåga att skapa goda relationer
 • Du kan uttrycka komplexa saker på ett enkelt och begripligt sätt i såväl tal som skrift på såväl svenska som engelska
 • Du har hög arbetskapacitet och stort ansvarstagande, trivs med att arbeta i ett högt tempo och kan snabbt skifta fokus efter direktiv
 • Du har initiativförmåga och förmågan att arbeta självständigt

Sista ansökningsdag är den 23 november 2018 men ansök gärna så snart som möjligt då intervjuer sker löpande.

 • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Ifdelayed har sedan 2014 hjälpt flygresenärer över hela världen kräva ersättning för försenade, inställda eller överbokade flyg. och har idag fått ut mer än 100 000 000 SEK till våra klienter från 45+ olika flygbolag. Vi är ett snabbväxande bolag och sedan förra året backade av bl.a. Jonas Nordlander/Filip Engelbert (Avito), Jan Carlzon (tidigare VD på SAS) och ett antal ytterligare änglar.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram