Hamilton söker studenter för uppsatspraktik 148 visningar0 ansökningar

 

Hamilton, en av Stockholms största advokatfirmor, har visionen att bli den högst ansedda och mest eftertraktade affärsjuridiska rådgivaren och arbetsgivaren i Sverige. Vi tror på djup kunskap och specialistrådgivning kombinerat med ett brett marknadserbjudande. På mycket kort tid efter sammanslagningen med Ashurts Stockholmskontor den 1 juli 2016 har Hamilton lyckats etablera sig i toppskiktet av de affärsjuridiska rådgivarna i Sverige.

Under hösten 2017 erbjuder vi dig möjligheten att kombinera ditt examensarbete eller uppsatsskrivande med praktik hos oss under tio veckor på heltid.

Din roll

Som praktikant ingår du i ett energifyllt team och får chansen att arbeta tillsammans med några av Sveriges ledande specialister inom affärsjuridik. Beroende på dina intressen och din profil kommer du få utmanande uppgifter som bidrar till din och firmans utveckling. Du kommer att arbeta i olika ärenden för olika verksamhetsgrupper, och om du har ett särskilt intresse för ett specifikt rättsområde får du möjlighet att fördjupa dig i det. Arbetsuppgifterna innefattar bl. a att göra rättsutredningar, analysera svårare frågeställningar, upprätta olika typer av utkast och delta vid klientmöten. Vidare har du en egen fadder som fungerar som stöd både vad gäller arbetet och det sociala.

Vi söker dig som

  • Har stort intresse och engagemang för affärsjuridik
  • Är nyfiken och vill lära av kollegor och utvecklas, samtidigt som det är viktigt för dig att dela med dig av dina erfarenheter och kunskaper
  • Är målinriktad och alltid siktar på att leverera resultat av högsta kvalitet
  • Känner stort ansvar och har en hög initiativförmåga
  • Trivs att arbeta såväl självständigt som i team
  • Befinner dig i slutskedet av dina studier på juristprogrammet
  • Har mycket goda akademiska studieresultat
  • Obehindrat talar och skriver svenska och engelska

Vad vi erbjuder

Efter sammanslagningen med Ashurst befinner vi oss i en expansiv och händelserik period. Vi är idag drygt 100 medarbetare, med många juniora medarbetare, som är med och bygger Hamiltons framtid. Vi arbetar nära i team och är en arbetsplats på frammarsch med optimism och mycket energi. Hamilton är ett framgångsrikt team och vi är stolta över att rankinginstitutet Chambers and Partners placerar Hamilton i den absoluta toppen i Sverige baserat på antal rankade jurister.

Vi kan erbjuda dig en inspirerande och utmanade praktik på firman med värdefulla erfarenheter och kontakter för en framtid inom affärsjuridik.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande. Registrera därför din ansökan snarast dock senast den 7 maj genom att bifoga CV, personligt brev, betyg och eventuella arbetsintyg.

Vid frågor vänligen kontakta Irini Ångnell, HR, på 08 505 501 68 alt. irini.angnell@hamilton.se

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Vår verksamhet bygger på ett true partnership, där varje medarbetares kompetens och passion för sitt arbete används på bästa sätt. Våra olika verksamhetsgrupper har ett nära samarbete med varandra för att säkerställa att vi erbjuder rätt kompetens i varje uppdrag. Genom att kombinera specialistrådgivning med en service utöver det vanliga vill vi skapa långsiktiga och framgångsrika relationer med våra klienter.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram