Hamilton söker Associate till Bank och finans 349 visningar0 ansökningar

Som en av Sveriges största affärsjuridiska rådgivare med drygt 100 medarbetare erbjuder Hamilton ett brett utbud av affärsjuridiska tjänster till både svenska och internationella klienter. Vår vision är att vara den högst ansedda och mest eftertraktade affärsjuridiska rådgivaren och arbetsgivaren i Sverige.

Vill du bli en av oss?
Hamilton är en av de ledande affärsjuridiska advokatfirmorna i Sverige. Vi biträder svenska och internationella företag och finansiella institutioner i intressanta och komplexa uppdrag som ofta involverar flera av våra verksamhetsgrupper.

Vårt team som biträder i finansieringstransaktioner söker nu en Associate till verksamhetsgruppen Bank och Finans med start i januari 2019. Transaktionsteamet biträder löpande stora och medelstora, svenska och internationella banker, företag och private equity-sponsorer med juridisk rådgivning i samband med finansieringen av deras viktigaste affärer. Som Associate hos oss får du tidigt eget ansvar och förutsättningar att utvecklas snabbt i en högpresterande och dynamisk miljö.

Din profil
Vi söker dig med juristexamen eller som är i slutskedet av din juristutbildning. Notarietjänstgöring eller annan relevant arbetslivserfarenhet är meriterande, liksom om du har studerat utomlands eller haft andra engagemang eller arbeten vid sidan av studierna. Vi lägger särskilt stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser framför oss att du har ett genuint intresse för affärsjuridik samt en stark drivkraft och vilja att utvecklas och prestera för att nå resultat på allra högsta nivå tillsammans med andra högpresterande kollegor.

Vad vi erbjuder
Som Associate hos oss blir du en del av ett team bestående av skickliga specialister och ett nätverk som ger dig en utmärkt start på karriären. Du kommer att arbeta i intressanta och komplexa uppdrag där du utmanas att utvecklas i rollen som affärsjurist. Till stöd för din utveckling kommer du att omfattas av Hamilton Excellence, vårt karriär- och kompetensutvecklingsprogram som innehåller processer och verktyg för din professionella utveckling. Hamilton Excellence består av formella utbildningar i form av Hamilton Boot Camp för nyanställda och det breda utbildningsprogrammet Hamilton Academy samt ett ramverk av tydliga och transparenta mål och förväntningar för Hamilton Career. Du får även en Partner som din personliga mentor och en Associate som fadder. Sammantaget bidrar detta till en kunskapsintensiv, utmanande och inspirerande karriärplattform. Om du siktar högt har du alla möjligheter att lyckas hos oss!

Ansökan          
Ansök via vår hemsida genom att ladda upp personligt brev, CV, betyg och relevanta arbetsintyg. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så registrera din ansökan så snart som möjligt.

För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta vår HR Generalist, Signe Jansdotter på signe.jansdotter@hamilton.se.

Besök oss gärna på www.hamilton.se, LinkedIn, Instagram och Facebook.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Vår verksamhet bygger på ett true partnership, där varje medarbetares kompetens och passion för sitt arbete används på bästa sätt. Våra olika verksamhetsgrupper har ett nära samarbete med varandra för att säkerställa att vi erbjuder rätt kompetens i varje uppdrag. Genom att kombinera specialistrådgivning med en service utöver det vanliga vill vi skapa långsiktiga och framgångsrika relationer med våra klienter.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram