Grey Advokatbyrå erbjuder uppsatspraktik under hösten 2019 samt uppsatspraktik/sommarpraktikplatser under 2020 378 visningar0 ansökningar

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder talangfulla och motiverade studenter möjligheten att genomföra sin uppsatspraktik hos oss eller fullgöra tjänstgöring som sommarpraktikanter. Bland våra klienter finns till exempel svenska och utländska globala industriföretag, fastighetsbolag, riskkapitalbolag, myndigheter och organisationer.

Uppsatspraktikperioden uppgår till 10 veckor och kan påbörjas antingen vid terminsstart (period 1) eller efter 10 veckor från terminsstart (period 2). Sommarpraktiktjänstgöringen uppgår till fem veckor och kan förläggas efter överenskommelse.

Praktiken

Byråns fokus är att erbjuda våra praktikanter kvalificerade juridiska uppgifter och att tiden hos oss ska vara givande och utvecklande.

Hos oss arbetar du därför nära byråns erfarna delägare inom M&A, tvister samt allmän affärsjuridik. Du får också en fadder och en handledare som ger dig stöd och hjälper dig att utvecklas under din praktikperiod. Du får en värdefull inblick i hur livet på en affärsjuridisk advokatbyrå ser ut i praktiken, vilket samtidigt kan ge en extra dimension till dina juridiska studier.

Du kommer sålunda att utvecklas i en prestigelös miljö i ett team av kompetenta advokater samt sitta i moderna kontor i centrum av Stockholms affärsliv.

Din ansökan

Din ansökan ska bestå av ett personligt brev, CV och betygskopior från fullgjorda kurser i juristutbildningen. Ange vilken period du söker till. Skicka din ansökan snarast, dock senast den 15 juli 2019, till andrea.asmar@greyadvokat.se.

Har du frågor är du välkommen att kontakta advokat Rafail Poumeyrau på tel: 070 792 04 22.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Grey Advokatbyrå är en affärsjuridisk byrå med ett strategiskt fokus på M&A, fastighetsrätt och tvistlösning. Vi tillhandahåller högkvalitativ juridisk rådgivning i ett effektivt och personligt format.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram